Dulezite na zacatek, auto bude na prodej az na jare, az se prehodi motor, ted uz bohuzel neni kde
Da se rict, ze vse o aute a provedenych vecech na nem, je v klubovych autech,zde:
318is-sedan-polizeiwagen-t79743.html
Komu se nechce prolezat cele tema v klubovkach, tak se pokusim nejak to shrnout: Auto bylo co se tyka interieru rozebrane, vyvarena a osetrena podlaha. Z vybavy jen vyhrivane sesle (funkcni),radio sony black panel s DO a s CD changerem v kufru,cerna svetla,volant M-TechII (vetsi),central s dalkou. U kabelu k changeru je protazeny jeste jeden kabel, planoval jsem na zasuvku do kufru
Muze byt bud na kanaldeklech se super zimakama, nebo na 15" BBS se skoro novymi pneu, nebo oboje, to uz je na domluve. K autu mam celkem dost dilu jako el. okna, nejaky kotouce atd., to uz se bude odvijet konkretne od toho co, kdo a za kolik bude chtit.
Technicka je necely dva mesice stara. Jediny co mi tam nasli, byl nacatej levej kulak, jinak nic. Je snizeny, takze celkem tvrdy, zase muzu pridat M-tech pruziny na zmirneni
Neni to zadna lestenka, ma nejake kosmeticke vady, to uz musi posoudit kazdy sam. EKO poplatek zaplacen.
Samozrejme je moznost prodeje hned i s iSem a se sperou, ale takovou paletu co jsem do toho narval mi nikdo nezaplati, takze bych to ani nerozepisoval
Momentalne me vic nenapada, kdyztak se ptejte
Cena:
na 14" - 23000,-Kc
na 15" - 26000,-Kc
Necha se s ni hejbat, podle toho co se sunda a tak, treba cerna svetla, nebo pokud ma nekdo vlastni kola, muze to bejt uplne bez kol, proste se da domluvit hodne
Fotky v klubovkach, jeste pak mrsknu nejaky sem