Koupě auta
Koupě auta
Zdravím mám takový dotaz, zvažuju koupi auta od 10 000 do 20 000kč myslíte že se dá sehnat něco relativně v dobrém stavu ? Rozpočet nic moc, ale občas se může stát že se vyskytne nějaká dobrá nabídka. Tím se chci zeptat jestli někdo o něčem neví zajímavém, může to být jakákoliv značka ale fakt v dobrém stavu.
S dobrým stavem moc nepočítej, ale neznamená to že to nemůže ještě nějakej čas pojezdit. Pokud nejezdíš hodně tak to třeba chvili vydrží, pokud ale jezdíš, budeš v tom za půl roku za trojnásobek ceny. Já koupil solidní Mercedes a jezdím a vždycky se něco najde, at jsou to brzdy, tlumiče, různé drobnosti atd. Prostě to k tomu patří. A nevyhneš se tomu ani u nových aut jak se většina lidí marně myslí.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Semry píše:S dobrým stavem moc nepočítej, ale neznamená to že to nemůže ještě nějakej čas pojezdit. Pokud nejezdíš hodně tak to třeba chvili vydrží, pokud ale jezdíš, budeš v tom za půl roku za trojnásobek ceny. Já koupil solidní Mercedes a jezdím a vždycky se něco najde, at jsou to brzdy, tlumiče, různé drobnosti atd. Prostě to k tomu patří. A nevyhneš se tomu ani u nových aut jak se většina lidí marně myslí.
Jasně s tím počítám, že se do toho něco vrazí, doma máme 10 let bmw 324d sice to skoro nejede, ale jedina oprava prasklá hadička + teď kape olej takže to pujde do servisu, takže věřím že sehnat se něco dá, chtěl bych něco už s nějakou výbavou a ne rok 88

No jasný my taky měli doma 120tku do který se nedala ani koruna a furt jezdí. Problém je v tom že jezdí nanejvíš 10km a za 5 let najela asi tak 5000km. Když s ní budu jezdit do Prahy a vozit věci a mlátit 40-50 tis ročně jako v MB tak vyměnim uplně všechno 

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
ne ne 30cu mam doma stareho ropaka 324D , chtel bych neco jineho novejsiho tak od 1995 aspon a cokoliv vicemene jen aby se me to hned nerozsypaloARMAN píše:mluviš o třice? za 10-20 se sehnat da pěkna ale 1,8, 2,5 bude vrak nevim jakou vybavu maš na mysli v třice ji moc stejně neni ale vše se za za par drobnych dokoupit
Dan td píše:V tvojí cenové relaci seženeš zachovalou Filcku, ev. Favorita - cokoli novějšího nebo spíš jiné značky za tyhle peníze bude jen věčná kasička.
A třeba u Accenta stojej tlumiče zhruba tolik, kolik hodláš dát za auto, ojetej starej Japonec až nakonec
Sakra

Tak zrovna mi majitel psal, že ho prodal, takže už nad nim stejně uvažovat nemusim

- Night.chimera