vyroba rozperne tyce
vyroba rozperne tyce
jeste k memu zavodaku jsem si zacal vyrabet rozpernou tyc,uz mam vytocene kruzky na "kyble".mam prikloneno na 960mm misto 1002mm......origo stoji 2200,- a to je pro me dost
- thomas_a_anderson
Re: vyroba rozperne tyce
jarda325i píše:jeste k memu zavodaku jsem si zacal vyrabet rozpernou tyc,uz mam vytocene kruzky na "kyble".mam prikloneno na 960mm misto 1002mm......origo stoji 2200,- a to je pro me dost

E39 535i sedan
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Pozdrav potom odo mna popraskane nosnikyjarda325i píše:jeste k memu zavodaku jsem si zacal vyrabet rozpernou tyc,uz mam vytocene kruzky na "kyble".mam prikloneno na 960mm misto 1002mm......origo stoji 2200,- a to je pro me dost

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
popraskane je mam ted !!!vem si metr a zmer si tlumice a myslim ze se buds divitMax-Max píše:Pozdrav potom odo mna popraskane nosnikyjarda325i píše:jeste k memu zavodaku jsem si zacal vyrabet rozpernou tyc,uz mam vytocene kruzky na "kyble".mam prikloneno na 960mm misto 1002mm......origo stoji 2200,- a to je pro me dost
ja uz jsem jednoho mel,byl to plastak a ten mel super kastli,az nez odkrejes koberec u ridice .Vypadal netklej ,prahy super ,lemy taky ,ale je to proste stara kara.A kdyz si ji udelas od zacatku a vsechno,tak ti nemuze nic praskat .Vis ono taky musis vetsinu tech heftu prevarit.Komplet si pretesnim motor dam ho zase do laku ,prahy a predni naraznik uz mam pripravenej,hneda okna jsem vymenil za zelenanovy brzdy ,novy pera,tlumice jsou good,vsechny silenbloky(zadni napravy,predni napravy,ulozeni tlumicu).Ja uz jsem magor ,neco mi klepne na aute a uz to mam na zvedaku.A moje hobby jsou bouracky (klempirina)=zamestnani..........................hele urcite se uvidime nekde na srazu,ale asi az na jare.Max-Max píše:Nechcem Ti brat iluzie, ale ma vyznam davat dokopy karoseriu, ktora uz zacina praskat? Nebolo by vyhodnejsie a mozno ze aj lacnejsie zohnat libovu kasnu?