Mimoň
ok...ale to je pro me moc brzo a prachy taky nejsou moc...takze neslibuji ale vse se uvidi jak dopadnu dnes vecer...takze ta sama benzinka co minule? na jak dlouho to tam vidite?Fido píše:Kuřivody se jmenuje to letiště, kde se to pořádá, ty jsou u Mimoně a na to letiště se odbočuje v obci Ralsko
Přijeď na Benzinu a nebudeš to muset hledat.

kdo chce do mimone?
Lidi vim ze to je uz asi pozde ale docela bych jel do te mimone....ale prachy nejak moc na benal nemam....tkaze kdo ma zajem a chut jet a prispeje tak at se mi ozve....jsem z prahy ... konkretneji z prahy 5...
tel.:605 40 00 55
tel.:605 40 00 55

- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je po všem. Bylo to docela mega, podle čísel na sklech něco kolem 1200 aut, to už je docela nářez, ačkoliv těch opravdu hezkejch tam bylo citelně míň
No ale stálo mi za to tam jet.
P.S. díky malé (a naštěstí krátké) indispozici mé strojovny jsem neměl zrovna ideální nástup, ale díky pomoci Murfase a Ondry&Petra z autotuning.cz se to dalo rychle do pořádku. Díky chlapi!

P.S. díky malé (a naštěstí krátké) indispozici mé strojovny jsem neměl zrovna ideální nástup, ale díky pomoci Murfase a Ondry&Petra z autotuning.cz se to dalo rychle do pořádku. Díky chlapi!
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Tak pár fotek z Mimoňe http://alfastar.cz/cars/zde