Night.chimera píše:ja bych tam dal letni a naucil se poradne ridit to staci

A já bych tě tam v těch kopcích mezi Opavou a Ostravou třeba v údolí postavil na letních ve sněhové kalamitě a ukaž, jak umíš pořádně řídit!

No zůžení na zimu mizí ne? Loni tam tuším nebyly. Mluvím teď o těch kuželích apod. Je mi jasné, že hrabyňák bude hodně hustý... Pokud v noci bude padat, silničáři nebudou stíhat...hmm. Ale druhy fakt je, že jezdím ve čtyřech, takže mám zadek zatížený, což je dle mých zkušeností lepší jak nejlepší gumy na světě. Na střední jsem dojížděl do Bruntálu a kdo ví, jaké tam jsou zimní podmínky mi dá jiostě za pravdu, že to není prdel. Gumy jsem měl nic moc, hlavně na zadku, teda spíš nic a neměl jsem problém s ničím. Takže už mám se zimou nějaké zkušenosti. a stejně doufám, že mě to mine, jelikož listopad má být prý hezky a semstr mi končí 17.12. tak to snad do te doby nespadne.ajfel píše:jestli jezdis opava ostrava - denne, bud si porid 4 zimni nebo nevyjizdej ..Parda píše:Je to asi dost individuální jak vidím. No jezdím denně 60km Opava- Ostrava, cesta bývá udržovaná, ale jak napadne, tak napadne. Na Hrabyňáku mě zastaví hrabající náklaďák a abych se pak rozjel, byť budu ve čtyřech lidech. No ale dám asi na vás, co mi radíte dát nové dopředu, přeci jen co neubrzdíš, neukecáš...
Tak díky za názory.
v tom stavu, jak jsou ted vsechny zuzeni to bude vetsinu zimy ucpane kamionama a budese jezdit pres okolni vesnice, kde o kopecky neni nouze ... a ony ty objizdky nebyvaji nejak moc sypane nebo projete ...
ja mel tehda na e30 obyc barumky nebo savy? a jezdil jsem denne ok, nikde jsem nezustal ... ale patril jsem k nejpomalejsim (asi uz mam mozna trochu rozum) ...