Romská otázka
Je dobře že je to smazané. Rozhodně to nebylo něco, co by tady patřilo..
Charakter, ať už kohokoliv se stejně projeví znova a určitě si nemyslím že tím někdo o něco příjde, nebo že by to stálo za archivování..
Charakter, ať už kohokoliv se stejně projeví znova a určitě si nemyslím že tím někdo o něco příjde, nebo že by to stálo za archivování..
M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual, Z3 2.8 M52TU Coupe manual, Alpina B6 #056 e63 4.4 Alpinablau… a pár dalších non BMW
Přesně tohle je ukázka toho problému kterej tu je v celý ČR - lidi jsou posraný už se o cikánech i JEN BAVIT, aby náááhodou někdo něco...Deiv píše:Já nejsu žádnej rasista, pro mě je cikán jako černoch, ale pánové, raději bych tuhle diskuzi neviděl. Ještě si na to posvítí někdo shora a kdo ví co se stane...

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
+1Albert píše:Přesně tohle je ukázka toho problému kterej tu je v celý ČR - lidi jsou posraný už se o cikánech i JEN BAVIT, aby náááhodou někdo něco...Deiv píše:Já nejsu žádnej rasista, pro mě je cikán jako černoch, ale pánové, raději bych tuhle diskuzi neviděl. Ještě si na to posvítí někdo shora a kdo ví co se stane...Doufám že z moderátorů tu nikdo takhle posranej není a tohle téma tu zůstane, zatím tu nikdo neřek nic rasistickýho ani jinýho za co by ho moh někdo nějak napadnout. Když tu napíšu že mě serou feťáci tak se taky budeme bát aby se neobjevil "někdo shora" a nezačal se jich zastávat?? Boha jeho lidi myslete trochu
- Kuba318ie30
chtělo by to "překopat" od základu.konig píše:Jo kamarade problem je ten, ze v teto republice chybi soudrznostKuba318ie30 píše:tak vyražme do ulic!!!!![]()
Cikani se semknou a jdou do toho a podivej, u nas ti ani policie nepomuze, jako by tam nebyli, prece za nass nenasadi zivot . A o tom to je, proto se jim vsechno trpi a dovoli.
strach z lidí dělá jen ovečky, který jen choděj, viděj jak cikán kope do bílý holky a jen kroutěj hlavou, ale nezakročej...právě proto, že vědi, že ani orgáni se jich nezastanou, a nakonec z toho vyjdou ještě s horšim trestem jak ten "chuděrka" sociální černej případ...
Na e30.cz jsou zajisté lepší témata k probírání, nemyslíte? Sekery do ruky a do ulic...to je řešení snad?Albert píše:Přesně tohle je ukázka toho problému kterej tu je v celý ČR - lidi jsou posraný už se o cikánech i JEN BAVIT, aby náááhodou někdo něco...Deiv píše:Já nejsu žádnej rasista, pro mě je cikán jako černoch, ale pánové, raději bych tuhle diskuzi neviděl. Ještě si na to posvítí někdo shora a kdo ví co se stane...Doufám že z moderátorů tu nikdo takhle posranej není a tohle téma tu zůstane, zatím tu nikdo neřek nic rasistickýho ani jinýho za co by ho moh někdo nějak napadnout. Když tu napíšu že mě serou feťáci tak se taky budeme bát aby se neobjevil "někdo shora" a nezačal se jich zastávat?? Boha jeho lidi myslete trochu
...BMWE30...je radost!
Druhá stránka věci je, že na netu je každej hrdina, co by hned "rozbíjel držky" apod. a v reálu potom každej radši stáhne ocas a dělá, že nic nevidí a co nejrychleji zmizí. A při současné situaci kam to všechno zašlo se spoustě lidí ani nedivím. Málokdo má dneska chuť si hrát na hrdinu a potom skončit v kudlou v břiše nebo chytit kulku. Znám několik případů, kdy člověk ve snaze pomoci druhému dopadnul sám tak, že už by si to napříště moc dobře rozmyslel. A co si myslíte, že se stalo těm, proti kterým zakročil? Samozřejmě jak je v našem státě zvykem: Naprosto nic!
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Zneschopnil jsem vozidlo vykradením rozdělovače, přičemž jeho osádka byla jen cca 20 metrů ode mně a pálila menší borovice nastojato v katastru obce K.Ú.BOOST píše:Druhá stránka věci je, že na netu je každej hrdina, co by hned "rozbíjel držky" apod. a v reálu potom každej radši stáhne ocas a dělá, že nic nevidí a co nejrychleji zmizí. A při současné situaci kam to všechno zašlo se spoustě lidí ani nedivím. Málokdo má dneska chuť si hrát na hrdinu a potom skončit v kudlou v břiše nebo chytit kulku. Znám několik případů, kdy člověk ve snaze pomoci druhému dopadnul sám tak, že už by si to napříště moc dobře rozmyslel. A co si myslíte, že se stalo těm, proti kterým zakročil? Samozřejmě jak je v našem státě zvykem: Naprosto nic!
V jiném případě jsem kolem 2. hodiny ranní přehradnou bariérou z pneu zastavil Nissan Stanza 1,8. Řidič bariéru viděl v poslední chvíli, byla za vhodně vybranou mírnou vlnou. Osádka pěti lidí poté vyprošťovala vůz zhruba 90 minut. (K.Ú.)
2x mi byla poškozena vrata od garáží vypáčením, v jednom případě zmizely věci za zhruba 3000- Kč. (K.Ú.)
Na krosce jsem pronásledoval vozidlo Š-120L (bez povinného ručení s číslem z jiného vozu) jehož osádka sledováním cvrkotu tipovala další garáž k vyloupení a po vyplašení unikala.
Předané informace o vozidle, jeho osádce a obytných prostorech v obcích T a N/M, kde se vůz i osoby později vyskytovaly, policie ignorovala.
V roce 1999 se mi podařilo "zpětně odcizit" moped Jawetta z ubikací.
Byl původně majetkem mého známého a několk týdnů před tím mu byl odcizen z vypáčené kolny na dvorku u jeho chaty.
Moped byl bohužel již poškozen. (N/M)
* * *
Vše je samozřejmě vymyšleno a jakákoli podobnost čistě náhodná.

- - -
Do podobné akce je nejlepší se pouštět sám a pouze tehdy, lze-li uplatnit moment překvapení či jinou situační výhodu.
Akce ve větších skupinách nelze doporučit - s počtem zúčastněných stoupá riziko vyzrazení.
Není dobré prozradit vlastní identitu.
Téma doporučuji SMAZAT!

Taky se pod todle klidně podepíšu, ríká se o mě že sem rasista, ja si to nemyslím, podle mě sem jen vlastenec a nechci se dožít dne kdy už nebude Česká republika ale Romská republika. bydlel sem kousek od Mostu, takže kousek Chánov,Janov a tak, svůj obrázek sem si na ně udělal. A i vím jak to v tom Janově bylo, policajti bránily "cikány" jak jen to šlo a nás se tam nikdo nezastal a ještě dokonce šli proti nám, tak kde to jsme? 

BMW e30 1.8i
Co je na tom prehnane? Taky bych tady mohl napsat nekolik takovych sloupcu jako Venca. A z toho posledni asi zpred pul hodiny. Akorat, ze ted mi ten srac utekl mou vlastni blbosti...a to me sere nejvicmikisek píše:Tohle už je moc přehnane

A neni na skodu i vetsi pocet nez jeden, ale je potreba poradne organizace.

- Kuba318ie30