Doporučte nebo popište servis v Ústeckém kraji.
Hledám rozumného, schopného mechanika v oblasti Most. Zkusešenosti s údržbou a opravou BMW (moje 325tds RV: 1995). Rád bych slušné vystupování, dodržovaní stanovených dohod, termínů opravy a celkově bych rád aby se někdo o ten vůz staral.
Zkušenosti ze servisů z Mostecka mám vesměn dost negativní.
Pokud někdo máte tip nebo doporučení pište.
Soukromé doporučení (od známého) na mechnika z Chomutova.
Kdo: Dva kluci, malá dílna, kousek od centra
Pozitiva: Slušné chování, dobrá cena, reklamaci řeší automaticky. Časově jsou velice flexibilní.
Negativa: Postupně šel každý dělat sám = změna dílny, dlouho bez vybavení, zbytečné cesty, opraveno jen několik požadovaných závad, za dobu servisu se občas objevilo něco nedodělané (např. po rozebrání špatně utažený egr)
Závěr: Vzhledem k mému kritickému nedostatku času tato spolupráce byla ukončena.
S.O.S. - areál bývalích kasáren
Kdo: Sdružení osob pracujících na ŽL.
Pozitiva: Mechnické práce levné
Negativa: Hlavní zavada neopravena, příčina stanovena slovy "padá nafta" a vysvětlení nulové, čas nemají.
Závěr: Nebudu opakovat.
Autoservis Peleška - Velebudice
Kdo: Autoservis.
Pozitiva:
Negativa: Otřesná komunikace, chování pr mě až děsivé. Pracovní doba 7-15 hod.
Posuďte sami:
Vozidlo přivezeno, že nestartuje.
První den:Připojeno na diagnostiku. Info později
Druhý den: Vyměněno něco (nebylo řečeno co), pokud nastartuje ráno je vše v pořádku.
Třetí den: Ráno jsem se přijel informovat jak to vypadá a domluvit se jak to udělat (vozidlo stále jezdí - podnikám a byl pátek). Byl jsem označen za debila cituji "jste buzerant" či "vemte si auto a běžte do prdele". Hlavní argument s tím, že na to mají postupy atd. a, že mi zavolají apod. (pozn: vždy jsem musel volat já)
Oprava tešnění v palivové soustavě.
Závěr: V servisním listu jsou dvě diagnostiky tedy čerpadla a vozu, protokol z diagnostiky žádný.
Nikdy nebudu opakovat, neboť jako zákazník takové chovaní vůbec nechápu.
Pište Vaše zkušenosti a doporučení rád najdu vhodného servisního mechanika. Do vozu jsem investoval přes 30 tis. a zatím jsem nenašel servis, kde se o mé auto bude skutečně někdo starat.
Servisy Most nebo Ústecký kraj - recenze/doporučte
Vcelku zajimave
o co jde konkretne? co jsem tak pochopil z textu, spatne startuje tds(teple horsi..?)...
v 95% je spatne cerpadlo..

o co jde konkretne? co jsem tak pochopil z textu, spatne startuje tds(teple horsi..?)...
v 95% je spatne cerpadlo..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

jaka chyba?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Ne, delam si vsechno sam..jen me zajimalo, jestli jsem trefil to cerpadlo
nechtel jsem ti to zasirat..

nechtel jsem ti to zasirat..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Zdravim,
chtěl bych reagovat na recenzi na dílnu v Chomutově, která se nachází kousek za kinem Oko. Mám na to totiž trochu jiný názor, neboť tam jezdím se svou Třícou pořád na stejné místo, vybavení má stále, a spíše jej rozšiřuje.
Doposud veškeré opravy byly bez problémů, a provedeny v řádném termínu.
Něco si na autě udělám i sám. A když si nevím rady, tak pomoc po telefonu je samozřejmostí.
Jejich přistup k zákazníkovi je velmi vstřícný. Jako příklad bych uvedl situaci, kdy jsem v noci zůstal viset. Zavolal jsem, a zanedlouho pro mě přijeli. Druhý den jsem měl auto opravené.
Je sice pravda, že dílna je kapacitně omezená, ale na druhou stránku jejich pracovní nasazení je vysilující.
A co se týče cen, řekl bych, že jsou lidové.
PS: možná bych našel nějaká negativa, ale i po delším přemýšlení jsem si na nic nevzpomněl.
chtěl bych reagovat na recenzi na dílnu v Chomutově, která se nachází kousek za kinem Oko. Mám na to totiž trochu jiný názor, neboť tam jezdím se svou Třícou pořád na stejné místo, vybavení má stále, a spíše jej rozšiřuje.
Něco si na autě udělám i sám. A když si nevím rady, tak pomoc po telefonu je samozřejmostí.
Jejich přistup k zákazníkovi je velmi vstřícný. Jako příklad bych uvedl situaci, kdy jsem v noci zůstal viset. Zavolal jsem, a zanedlouho pro mě přijeli. Druhý den jsem měl auto opravené.
Je sice pravda, že dílna je kapacitně omezená, ale na druhou stránku jejich pracovní nasazení je vysilující.
PS: možná bych našel nějaká negativa, ale i po delším přemýšlení jsem si na nic nevzpomněl.
Dilna Chomutov
Ahoj,
Pak jí tady doplň:
Název:
Kdo: Fyzické osoby pracující na ŽL nebo servis s.r.o. apod.
Pozitiva: pozitivní stránky ze zkušeností
Negativa: negativní stránky ze zkušeností
Závěr: Váš závěr
Díky hodnocení.
A mimo jiné ideální je hodnocení z delšího hlediska.
Pak jí tady doplň:
Název:
Kdo: Fyzické osoby pracující na ŽL nebo servis s.r.o. apod.
Pozitiva: pozitivní stránky ze zkušeností
Negativa: negativní stránky ze zkušeností
Závěr: Váš závěr
Díky hodnocení.
A mimo jiné ideální je hodnocení z delšího hlediska.
Hany_CZE píše:Zdravim,