Je to přece jedno.phobeus píše:jak vlastne vnimate to, kdyz nekdo nekam napise ze ma treba E30 320 V6.. melo vubec nekdy bmw vidlicovy sestivalce? sem se snazil ted delat na youtube osvetu, ale nevim jestli sem si vlastne nepustil maslo na hlavutoz... poucte me
Těžko popsatDAN píše:a co vlastně znamená označení VR6 ? řadový šestiválec do Vphobeus píše:Takze jedine popravdePANTERE30 píše:Najlepšie na tom je že tí "naj"odborníci na bmw to tak píšu najčastejšie.BMW E30 324D R6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm, teď se ukažte.
pro lidi bez predstavivostidvermanapred píše:jedna hlava, 6 válců ve dvou řadách (3a3) viz VW..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... AbAuzdmSg=
324d ma skutecne R6... nikde jsem nepsal, ze V6... reagoval jsem na tohle http://www.youtube.com/watch?v=SUeRoOyL ... r_embedded btw. chudak autoAhmed píše:tomu teraz nerozumiem...324d ma V6? ci co je na tom divne?phobeus píše:Takze jedine popravdePANTERE30 píše:Najlepšie na tom je že tí "naj"odborníci na bmw to tak píšu najčastejšie.BMW E30 324D R6
![]()
![]()
![]()
aha, a ja myslel ze to ma jiny sklon okna kvuli aerodynamice, a ono je to kvuli nazvu ... toz zase jsem chytrejsimarlin píše:tudor je dvoudveřový sedan. Ono coupe by mělo mít de facto třeba ladnější sklon zadního okna apod. TO by spíše odpoveděl designér. Právěže Mko, má kvůli tomu to jiné zadní okno, aby to mohli nazývat coupe.
+1Kubajz von Odry píše:aha, a ja myslel ze to ma jiny sklon okna kvuli aerodynamice, a ono je to kvuli nazvu ... toz zase jsem chytrejsimarlin píše:tudor je dvoudveřový sedan. Ono coupe by mělo mít de facto třeba ladnější sklon zadního okna apod. TO by spíše odpoveděl designér. Právěže Mko, má kvůli tomu to jiné zadní okno, aby to mohli nazývat coupe.
Hele, já fakt nevím jestli to tak je, ale někde sem to četl, že to udělaly aby to fakt mohlo být coupe. Ale nejsem si tím jist.Kubajz von Odry píše:aha, a ja myslel ze to ma jiny sklon okna kvuli aerodynamice, a ono je to kvuli nazvu ... toz zase jsem chytrejsimarlin píše:tudor je dvoudveřový sedan. Ono coupe by mělo mít de facto třeba ladnější sklon zadního okna apod. TO by spíše odpoveděl designér. Právěže Mko, má kvůli tomu to jiné zadní okno, aby to mohli nazývat coupe.