Když jsem je po hrozných peripetiích sehnal - tak ve stejném čase mi vyrobily na zakázku jiné pružiny.
Pokud má někdo lehlej zadek u E32, tak tyto pružiny by měly pomoct. Jsou vyrobeny za silnějšího drátu,...
Cena 4 200,- za pár. Je to moje nákupka = je na ně samozřejmě záruka, doklad,...
Podobný se v podstatě nedaj nikde sehnat, už se nedělaj, tyhle mi přišly za Švédska, prej jedny z posledních co měli.
EDIT: Byl jsem upozorněn, že je maj skoro všude - ale jen v nabídce. V ČR jsem jedinej majitel já. Poptával jsem je cca 2 měsíce, nikdo mi je nebyl schpen zajistit. Všichni akorát kecali.
Zasílené zadní pružiny LESJÖFORS - nové
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Zasílené zadní pružiny LESJÖFORS - nové
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tovyžejo. Alternativní použití je právě na Škodu Felicity. Jako tzv. středové péro pod řadící páku, aby to nervalo řidiči při zátahu volant z rukou.Asmodeus píše:Šly by i na Felícii?
Pak se z těchto pružn ještě dělaj ty kryplovinky pro děti. Jak na tom ty malý debilové rajtujou jako na koni.
Počkej, až tě někde potkám, to bude ran. Tě doma nepoznaj ani po hlase.
Takhle si dělat srandu z lidskýho neštěstí. Všechny úspory mám teď v pružinách. Za co mám asi tak nakopupit žrádlo pro děti,... ?
BMW The Ultimate Driving Machine