Tažné zařízení-registrace?
-
Tažné zařízení-registrace?
Měl bych dotaz ohledně tažnýho. Chci ho dát na svýho současnýho bavce, měl bych možnost mít starší-je nějaká možnost jak necht zapsat sarší tažný bez papíru do techničáku? Nemáte stim někdo zkušenost? Za případné rady díky
Diesel power 

loni jsem montoval na 324 td touring zašel jsem s tim na TK skontrolovali mi štitek a montáž s elektroinstalaci dali papir na DI kde mo ho zapsali.
Jednalo se o starší TZ originalní BMW Westvalia bajonetové prý na štitku musi být konkretně uvedeno že se jedná o TZ na BMW (snad i nějaká homologace)jinak jsem k němu neměl žadné doklady.lepe se zajdi zeptat na TK jestli to ještě plati protože co platilo včera dnes už nemusí být pravda
Jednalo se o starší TZ originalní BMW Westvalia bajonetové prý na štitku musi být konkretně uvedeno že se jedná o TZ na BMW (snad i nějaká homologace)jinak jsem k němu neměl žadné doklady.lepe se zajdi zeptat na TK jestli to ještě plati protože co platilo včera dnes už nemusí být pravda
-
Kutil píše:loni jsem montoval na 324 td touring zašel jsem s tim na TK skontrolovali mi štitek a montáž s elektroinstalaci dali papir na DI kde mo ho zapsali.
Zajímavý, moc díky za typ v pátek to obvolám a uvidim. Cena za nový je totiž dost velká paleta, chci to na E28 abych mohl tahat podval a ceny začínaji na 6000Kč aspoň co sem předběžně zjišťoval
Diesel power