Tuning
Tuning
Tak si jdu po ránu v neděli do garáže, kupodivu pěšky a před obchodem vidím E30 AKT -75 80. Když bych nešel pěšky měl bych foťák.
Škoda, že tam nebyl majitel, protože bych ho tak akorát kopal do pr..... Světla a přední maska asi z E46, kapota přetažená dopředu a ohnutá před čumák, místo znaku oranžovou placku.....
Jestli ho znáte vyřiďte mu prosím mé "díky" jakýmkoliv způsobem.
Sorry, musel jsem se někde vykecat.
Škoda, že tam nebyl majitel, protože bych ho tak akorát kopal do pr..... Světla a přední maska asi z E46, kapota přetažená dopředu a ohnutá před čumák, místo znaku oranžovou placku.....
- Radek_750iA
Re: Tuning
Kupco to chce klidekKupča píše:Tak si jdu po ránu v neděli do garáže, kupodivu pěšky a před obchodem vidím E30 AKT -75 80. Když bych nešel pěšky měl bych foťák.

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- Radek_750iA
Tak to me nako nedoslo ze to je on, je to kluka tady od nas 325iX. Delal na tom pres rokKupča píše:Jo jo jo to je onen hnus na silnici. Chudák E30. Tohle si nezaslouží. Ta je krásná tak jak má být. Ty světla jsem si moc neprohlížel jen jsem prošel okolo a pak mi došlo, že je to E30..

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- Night.chimera
No a já musím, říci, že je to dobrý, a proč ne.
Takhle na tý fotce to vypadá, že práce byla kvalitní, a když chce mít někdo něco co nikdo jinej nemá tak proč ne? Proč nevyužít jako základ BMW?
Že se tím "zkurví" no a ? BMWček na zkurvení tady je.... a tohle je prostě něco extra a líbit se to může i nemusí.
Rozhodně v tom nevidím, žádné prznění značky, prostě "custom car" na podvozku z BMW
Takhle na tý fotce to vypadá, že práce byla kvalitní, a když chce mít někdo něco co nikdo jinej nemá tak proč ne? Proč nevyužít jako základ BMW?
Že se tím "zkurví" no a ? BMWček na zkurvení tady je.... a tohle je prostě něco extra a líbit se to může i nemusí.
Rozhodně v tom nevidím, žádné prznění značky, prostě "custom car" na podvozku z BMW

Ondra ex.M-Fahrer
tak nejak me napada, jak psal Ondra... kvalitne udelany (aspon to tak vypada) a proste original... jasne, neni to e30, ale... je horsi "prznit" auto timhle a starat se o nej lip jak o sebe, nebo mit e30 jak ma vypadat, ale v haji motor, podvozek, totalne vyrezly a vozit v tom cement na stavbu?
uklízím garáž...
No nevim clapcí, ale ať je to BMW nebo není, je to podle mě hnus.
Kolik už bylo takhle votuněnejch aut. Onehdá byla v tuningu nafocená modrá lancia se světlama z Fabie (proběhla tu i Manta v tomto duchu), který jsou BTW docela in mezi podobnými ladiči a který tady na foru byly na nějaký černý lentilce.
Co tím kuwa dotyčnej jedinec sleduje??
Mít čirou optiku abych byl in? Nemluvě o tom, jak debilně to vypadá.
A to ještě samotný světla nebejvaj kolikrát tak strašný jako kolem nich laminát a podobný hi-fi mega lamino turbo Nike intercooler úpravy.
Pohopím když to někdo udělá na autě na kterym se to dá snést a to ještě je třeba aby dotyčnej měl aspoň trochu špetku vkusu a dokázal tam ty stylový čirý lampičky zakomponovat aby to nevypadalo jako když to vypadne krávě z huby.
Doufám, že se nikdy nedočkám časů až kolem mě budou jezdit Aera 662, starý MG, Jaguary E-type a podobný káry takhle zprzněný.
Takže shrnutí: ZABÍT
Kolik už bylo takhle votuněnejch aut. Onehdá byla v tuningu nafocená modrá lancia se světlama z Fabie (proběhla tu i Manta v tomto duchu), který jsou BTW docela in mezi podobnými ladiči a který tady na foru byly na nějaký černý lentilce.
Co tím kuwa dotyčnej jedinec sleduje??
Mít čirou optiku abych byl in? Nemluvě o tom, jak debilně to vypadá.
A to ještě samotný světla nebejvaj kolikrát tak strašný jako kolem nich laminát a podobný hi-fi mega lamino turbo Nike intercooler úpravy.
Pohopím když to někdo udělá na autě na kterym se to dá snést a to ještě je třeba aby dotyčnej měl aspoň trochu špetku vkusu a dokázal tam ty stylový čirý lampičky zakomponovat aby to nevypadalo jako když to vypadne krávě z huby.
Doufám, že se nikdy nedočkám časů až kolem mě budou jezdit Aera 662, starý MG, Jaguary E-type a podobný káry takhle zprzněný.
Takže shrnutí: ZABÍT

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena