ja v tom nesedel a nechapu, me to neprijde jako dostacujici nahrada za BMW, ale rad se necham povozit

jo dik...zatim nelituju ze jsem to vymenil za bavce...uvidi se pozdeji...BlackM píše:To GeRoX :
Tak tejden před tím, než sis ho vodvez, mě v tom Ondra trošku povozil a říkám ti, nemít BMW, budu šetřit na tohle![]()
Potřebuje to péči, ale na okruhu jsem proti tomu turbu neměl šanci.
Měl jsem teda ztažíno, protože v Hradci měli zrovna fízlové akcičku, ali Ondra se toho nebál![]()
Blahopřeju !!!
...to verim...a mas pravo si to myslet ze to neni dostacujici nahrada...ja tvrdim ze je...i kdyby mi nekdo nabizel vsechny kary z tohoto fora...proste to auto je uplne o necem jinem a to po kazde strance...Raon píše:P.S.: Kto v tom nesedel a neciti ako to sedi, asi nepochopi wo co go
ja v tom nesedel a nechapu, me to neprijde jako dostacujici nahrada za BMW, ale rad se necham povozit
V necem podobnem sem este ani nesedel takze svezeni bych bral, rad si na to udelam vlastni nazorGeRoX píše:...to verim...a mas pravo si to myslet ze to neni dostacujici nahrada...ja tvrdim ze je...i kdyby mi nekdo nabizel vsechny kary z tohoto fora...proste to auto je uplne o necem jinem a to po kazde strance...Raon píše:P.S.: Kto v tom nesedel a neciti ako to sedi, asi nepochopi wo co go
Sedel , citil, najel jenom asi 300km osobne .SlimShady píše:LOOOOOLARMAN píše:
P.S.: 20.09.2004 @ 11:49 - Jak Arman vravi, thread worthless without pictures, tak to napravujeme aspon "jednorazovkami" z Nokie...
P.S.: Kto v tom nesedel a neciti ako to sedi, asi nepochopi wo co go