Ventilátor topení točí jen na 4
Ventilátor topení točí jen na 4
točí jen na 4, odporama, vypínačem ani samotným motorkem to není, zkoušeli jsme vyměnit
Nevíte co ještě by to mohlo být? Díkec

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Predradny odpor.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
premeraj multimetrom kableČenda píše:Ten to pravě není, zkoušel jsem měnit za můj funkční. V tom kámošově nejde, když tam není předřadný odpor, tak to točí taky jen na 4, tzn:v tom odporu jsou 3odpory, takže samozřejmě motorek točí na nejvyšší i bez, takže nějaká chyba někde ve vedení k předřaďáku nebo od. Fakt nevím
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
No etě nemáš vyhráno čendo
No to se mě stávalo taky, najednou začla zase fungovat třeba měsíc a pak zase 14 dní nešla a takhle to šlo asi půl roku a teď už nejde asi půl roku vůbec, jenom porád na tu 4.
Zkoušel jsem měnit ten odpor, ale nenašel jasem ho, dle knihy tam má být, ale zjistil jsem, že mam uplně jiný větráky(topení) než je v té knize a prostě sem to nenašel.
Nemůže to být tím, že mám klimošku, že je tam jiné a nevíte někdo kde je ten problém, nebo kde je ten odpor u toho fukaru s klimou.
Jinak mam to v 318i M10.
Zkoušel jsem měnit ten odpor, ale nenašel jasem ho, dle knihy tam má být, ale zjistil jsem, že mam uplně jiný větráky(topení) než je v té knize a prostě sem to nenašel.
Nemůže to být tím, že mám klimošku, že je tam jiné a nevíte někdo kde je ten problém, nebo kde je ten odpor u toho fukaru s klimou.
Jinak mam to v 318i M10.
Mel jsem to taky.A bylo to pridreny.Dokonce jsem to i namazal a paradne slapalo.Ale prisli mrazy a bylo to v pr.... Nakonec jsem to vymenil a bylo.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
nejede to
No mě to nejede vůbec, přidřený to nejni, je patrný, že prostě něco nesepne, jenom při tý nejvyžší rychlosti to fachá.
Ale ten odpor u tý klimy u motoru se nenašel kua.
No tak do servisu se mi to dávat nechtělo, ale asi budu muset no.
Ale ten odpor u tý klimy u motoru se nenašel kua.
No tak do servisu se mi to dávat nechtělo, ale asi budu muset no.