Jo bylo to v holesovedouby píše:super sraz, hlavně potom spousty legrace v restauraci v holešově, nebo kde jsme to byli![]()
děkuju naší olomoucké delegaci!

Paradni akce i pocasi super
cislo na servirku pro zajemce 724654xxxjaradaf píše:Jo bylo to v holesovedouby píše:super sraz, hlavně potom spousty legrace v restauraci v holešově, nebo kde jsme to byli![]()
děkuju naší olomoucké delegaci!![]()
![]()
![]()
Paradni akce i pocasi super
Kubajz von Odry píše:co se týče počtu aut, kvality aut, počasí a 95%, není si na co stěžovat, z tohodle pohledu to byla rozhodně povedená akce.
co se mi líbilo už poněkud méně, ale nekritizuju to, byla absence programu - mohlo sezasprintovat, zaslalomovat a spanilka mohla být delší a zajimavější (třeba jak byla prvně zmiňovaná trasa od opičárny...) ale i taovýto sraz a setkání lidí hodontím veskrze kladně.
co hodnotím jako naprosté fiasko je, když se přižene z boční cesty, nemalou rychlostí modrý bavorák, hodí auto do smyku - jen hodně rádoby kontrolopvaného driftu. to vše proběhne na místě, kde se volně prochází docela velký počet lidí a kudy vede i jakásík výjezdová cesta ze které řádově co 15 min vyjíždí auto (takže ne nějaká polňačka odkud nikdo nejede) aby své dílko dovršil (asi se mu nepodařilo bokem narvat do aut stojících kolem) tak svuj hustostroj aspoň roztočí ve velkých obloucích a polovinu aut zasype štěrkem - tak pak člověk slyší jak mu kamínky bubnují o nový oběktiv na oťáku, nalézá je na kapotě a následně i v autě na sedačkách.
jasně, přijeli jsem se se zabavit, třeba i gumy popálit, ale vše s rozumem a na místech kde člověk nikoho neohrozí. nejsem nějaký zastánce a obhájce konaní policie ČR ale ruku na srdce, tentokrát zasáhli slušně a včas - jak by se asi tvářil majitel auta do kterého by tento "driftující" exot zaparkoval soje Bé eM Wé wole při příštím pokusu o drift....
neříkám že jsem svatý, ale vše má své místo, svuj čas a svou mez. podle mě tady ji tento člověk překročil. - na to když pálil gumy na dalším stanovišti u dostihovky neříkám ani popel, tam nikoho neohrozil, nic neničil.
děkuji všem zůčastněným za sraz - byl to opravdu vydařený den a jsem rád že jse potkal zase pár pohodovýých lidí