PRODÁNO - BMW 535i E34 BBS - PRODÁNO
- Night.chimera
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
pip píše:Skus si dat inzerat na mobile.de a autoscout.de. Nemci to snad oceni vic.

Naposledy upravil(a) georgewolfik dne 09. 10. 2010 22:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Dudek Lubomír
Jako pánové sorry
Já nejsem v žádnym případě žádnej guru tohoto fóra,ale nechcete si fakt všichni zůčastnění nechat jakýkoliv poznámky a nechat inzerát inzerátem.
Nikdo vám nebere,že všemu dozajista rozumíte nejlíp,ale založte si na tohle téma diskuzi někde jinde.Bude určitě plodná a dlouho vydrží.
Já bych byl pro,kdyby někdo vymazal druhou stránku,první upravil a hotovo.
Telefon tam je,náhradní spojení taky,tak nechápu,co se do toho někdo vkládá.Zavolám,domluvim se,peníze buď mám nebo ne,jedu tam,koupim,nekoupim. O ceně se snad smlouvá až u auta,nebo né???
Jako jestli se tim bavíte i s majitelem inzerátu,tak promiňte,ale mě by to mírně řečeno nasralo.
Já nejsem v žádnym případě žádnej guru tohoto fóra,ale nechcete si fakt všichni zůčastnění nechat jakýkoliv poznámky a nechat inzerát inzerátem.
Nikdo vám nebere,že všemu dozajista rozumíte nejlíp,ale založte si na tohle téma diskuzi někde jinde.Bude určitě plodná a dlouho vydrží.
Telefon tam je,náhradní spojení taky,tak nechápu,co se do toho někdo vkládá.Zavolám,domluvim se,peníze buď mám nebo ne,jedu tam,koupim,nekoupim. O ceně se snad smlouvá až u auta,nebo né???
Jako jestli se tim bavíte i s majitelem inzerátu,tak promiňte,ale mě by to mírně řečeno nasralo.

Lubimíre,Dudek Lubomír píše:Jako pánové sorry
mě to nevadí, alespoň nemusím inzerát aktualizovat a vím, že budí alespoň zájem i u některých chytráků co na auto stejně nemají, takže kdo vážný zájem má, tak zavolá a přijede, tak jako jeden člověk včera

Jo a jak píšeš "O ceně se snad smlouvá až u auta,nebo né???"... Tak né. Cena je pevná, takže ať takoví pepíkové a chiméry raději nejezdí s tím, že za tuhle cenu je to neprodejné, a že by to koupil za 60 koupil jen magor. Jeli by sem zbytečně s tím, že cenu stáhnou o desetitisíce... Nejsem charita

Kdo má zájem a prachy, zavolá, přijede, prohlídne, projede a odveze si ho nebo ne.

-
- člen E30.cz
Tak jsem si udělal výlet a podíval se na to auto. Musím říct že to není žádný tuctový tovar,interier a výbava 1A,podvozek překvapil sportovním komfortem,žádné kolebání, naklánění,elektřina kompletně šlape jak má,drobné vady laku,nic hrozné,všechno odpovídá popisu,prostě je to auto pro znalce,takže ,rozbít prasátko a.... 

ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
-
- Kontaktovat uživatele:
....a přijet! už se to řeší a ještě jendou díky za prohlídkuOldman píše:Tak jsem si udělal výlet a podíval se na to auto. Musím říct že to není žádný tuctový tovar,interier a výbava 1A,podvozek překvapil sportovním komfortem,žádné kolebání, naklánění,elektřina kompletně šlape jak má,drobné vady laku,nic hrozné,všechno odpovídá popisu,prostě je to auto pro znalce,takže ,rozbít prasátko a....

Ikdyž sem tady vůbec nechtěl psat tak stejne napisu protoze To auto je Fakt PECKA v sobotu sem tam byl a musim říct že ve skutecnosti to auto vypada este lepe a to se omoc autech říct nedá si myslím.Jasne nake vady ma ale co byste cekali po 21 letech??? a všechny jsou si myslim docela jednoduše vyřešitelne. Rozhodně 80 tisic je cena dobra možna i mala! A kdo si mysli opak tak at si koupi neco jineho a neresi to tady.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli tu zůstane do jara, tak si jí vemu...., tak spěchej .)georgewolfik píše:jasný tak doufejme že s těch lumpů prachy dostanu než to někdo odveze...Pace píše:Stále je ...georgewolfik píše:když by faktury lidi propláceli v termínech tak už jezdím
sorry za zasírání každopádně sen byl na dosah
![]()
ex e34 525i Diamondschwarz
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
-
- Kontaktovat uživatele:
tak do jara určo nezůstane procházel jsem inzeráty z celé republiky a za 80 tam není nic so by stálo za řeč a to beru i novější auta a jinejch značek tak že prostě jen ty prachy dát dokupyj3ykobim píše:Jestli tu zůstane do jara, tak si jí vemu...., tak spěchej .)georgewolfik píše:jasný tak doufejme že s těch lumpů prachy dostanu než to někdo odveze...Pace píše: Stále je ...