piskovani
- Giorgio.Nv
piskovani
nevite nekdo jaky typ pisku nebo kde sehnat ....na piskovani alu kol ??
___318iS___New Village Garage
Re: piskovani
Korund + balotina?Giorgio.Nv píše:nevite nekdo jaky typ pisku nebo kde sehnat ....na piskovani alu kol ??

- Giorgio.Nv
Re: piskovani
nevim jakou jemnost te balotiny..budu muset vyzkouset ale dikDVORIS píše:Korund + balotina?Giorgio.Nv píše:nevite nekdo jaky typ pisku nebo kde sehnat ....na piskovani alu kol ??
___318iS___New Village Garage
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Co jsem viděl u nás tak kolo které není odepsané komaxitem oderou nejdříve korundem tlakem tak +-3-4atm a pak to "doleští" tou balotinou tlakem tak 1,5-2,5atm,ale pokud máš na discích komaxit tak na nějaký jemný pískování rovnou zapomeň,to by se muselo vzít nějakýma brokama nebo hrubýma litinovýma odštěpkama a tzn.zničený kolo dle mě,pak jedině chemie.Pokud chceš zjistit více tak napiš a já se ti poptám na přesnější informace
Jinak dle mne by bylo nejlepší kola vyluhovat v roztoku kyseliny sírové a vytáhneš je jak nový 

Na ten plech je dobrej umělej granulát.Máme v práci.Chvalda 318iS píše:Ono záleží taky na tlaku... U nás blízko pískujou, nápravnice apod. v pohodě, ale když jsem jim řek, že jim přivezu přední blatníky, tak prej že ne, že 1 mm plech můžou lehce propískovat, že z něj nic nezbyde... Nutno podotknout, že tam ale nemaj mašiny na "takové to domácí žvýkání"

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
A máte tam i pískovačku, Hyry?hyry píše:Na ten plech je dobrej umělej granulát.Máme v práci.Chvalda 318iS píše:Ono záleží taky na tlaku... U nás blízko pískujou, nápravnice apod. v pohodě, ale když jsem jim řek, že jim přivezu přední blatníky, tak prej že ne, že 1 mm plech můžou lehce propískovat, že z něj nic nezbyde... Nutno podotknout, že tam ale nemaj mašiny na "takové to domácí žvýkání"

Chemické odlakování, dělali mi už několik kol, cena cca 1000 Kč za 4ks a je to na čistej hliník, bez jakýhokoli poškození. Komaxit sundají jako by to byla vodovka
http://www.abl-technic.com/odlakovani,368.html

http://www.abl-technic.com/odlakovani,368.html
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967