cus draci chimera se vraci
- Night.chimera
- Night.chimera
strahov muze byt ale nebudu se poustet do zadnych vetsich akci jeste s tim automatem neumim mam ho kratce a navic neni uplne v cajku jak je u mych aut zvykemAlbert píše:e39 mám na normální běžný ježdění, ale žraloka mám pořád taky (i když většinou jen stojí v garáži a práší se na něj), paměť máš dobrouNight.chimera píše:ahoj alberte ty uz si povysil na novejsi petku??pamatuju te jeste se zralokem sedivim myslim![]()
Pro sraz jsem, třeba na Strahově, jako za starejch časů![]()
Abys taky moh přijet svým oblíbeným strahovským tunelem, že

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Docelamizernejvýkon.Night.chimera píše:a kdyby ste si na me nemohli vzpomenout sem na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=vfaR4FLxo7o

Zajímavej je ten poslední moment - titulek "pro blablabla připravil Slavisimo" - kde tomu je konec ?
Pěkně zařadil ten záběr na vohulenou pneumatiku na konec. I když je každýmu jasný, že jsi na takovejch gumách už přijel.

BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:Docelamizernejvýkon.Night.chimera píše:a kdyby ste si na me nemohli vzpomenout sem na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=vfaR4FLxo7o![]()
Zajímavej je ten poslední moment - titulek "pro blablabla připravil Slavisimo" - kde tomu je konec ?
Pěkně zařadil ten záběr na vohulenou pneumatiku na konec. I když je každýmu jasný, že jsi na takovejch gumách už přijel.

No smoke, no fun...

koukam, že ty seš taky furt všude, na MBCC tě nežerou a tady taky ne....zkusil bych to někde na foru pro nactilety pipinky.Chimera píše:Na tebe si fakt nehraju, to bych tomu dal![]()
![]()
![]()
![]()
Přišel jsem se na Tebe podívat z MBCC fóra, máš nakročeno na legendu, tak si to nezkaz
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
v pohode to jsou jeste dobry gumy jeste sem na nich nejakej mesic jezdil a pak sem koupil zase sjety letnakyMarosh píše:To byly čerstvě nazutý zánovky - takový dvě zimy eště daj.DAN píše: Pěkně zařadil ten záběr na vohulenou pneumatiku na konec. I když je každýmu jasný, že jsi na takovejch gumách už přijel.

520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
ja chodim na internetova proto ze si s tema lidma tam rzumim a s mercedesama si fakt neorizumim je to tam samej podnikatel hruza hruza nemaj pro stary zrezly vraky s ojetejma letnakama pochopeniChimera píše:Ty chodíš na internetová fóra pro to, aby Tě někdo žral? To Tě docela lituju, já se na ně chodím bavit. Nenech se mýlit, všechny Chiméry v kyberprostoru mi opravdu nepatří
520i E34 M50 pekne auto