Tak mne tak napadá - na žádném srazu aut jsem s vlastním autem nebyl jako účastník, maximálně jsem okukoval, ale co třeba hypotetická situace:
Scimitar si koupí DCho 325ku. A až s ní přijede na sraz, bude to ne Scimitar se svým autem, ale Scimitar s DCho 325kou. Jak na tohle koukáte? Není to trošku zvláštní?
Napadlo mne to v souvislosti s inzerovaným isem za 130k (sekce prodám) - kdybych si ho koupil a někam s ním jel - třeba na akci na které se vůz v uplynulém ročníku podílel pod jiným majitelem, asi bych si připadal dost hloupě, když bych si ho nevytunil, jen odkoupil a možná by se někdo sháněl i po minulém majiteli... co myslíte?
Zamyšlení - tuning a další
No vsak moje 318 je taky "Fleryho", i kdyz byla i DCho... Jenze tohle jsou spis takovy ty legendarni auta, myslim, ze u drtivy vetsiny aut se ti to nestane. A kdyz prijedes s "DCho" autem, tak vsem rikej, ze to neni DCho auto, ale Zizka (nebo Lestenka?)...
A ted kus, jede se domu... Na Trocnoooov!

A ted kus, jede se domu... Na Trocnoooov!
E39 535i sedan
Re: Zamyšlení - tuning a další
Já myslim že bys musel koupit nějaký auto který je opravdu hoodně nápadný, aby si ho lidi na srazech pamatovali..Scimitar píše:Tak mne tak napadá - na žádném srazu aut jsem s vlastním autem nebyl jako účastník, maximálně jsem okukoval, ale co třeba hypotetická situace:
Scimitar si koupí DCho 325ku. A až s ní přijede na sraz, bude to ne Scimitar se svým autem, ale Scimitar s DCho 325kou. Jak na tohle koukáte? Není to trošku zvláštní?
Napadlo mne to v souvislosti s inzerovaným isem za 130k (sekce prodám) - kdybych si ho koupil a někam s ním jel - třeba na akci na které se vůz v uplynulém ročníku podílel pod jiným majitelem, asi bych si připadal dost hloupě, když bych si ho nevytunil, jen odkoupil a možná by se někdo sháněl i po minulém majiteli... co myslíte?