exluzivní alu 18" 5*120-zrušeno!
-
exluzivní alu 18" 5*120-zrušeno!
Prodám uplně novou zabalenou sadu alu kol ALESSIO řada Prestige 18*8, rozteč 5*120, vysoký lesk, sada obsahuje šrouby a středící kroužky, cena 17000kč za sadu! Foto zde: http://www.sweb.cz/BMW.CB/alessio_cz_pr ... 20plus.jpg
tel: 777671582
tel: 777671582
Naposledy upravil(a) David324td dne 25. 09. 2004 20:10, celkem upraveno 1 x.
Diesel power 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Je to řada Prestige..... a jmenují se Plus..jinak je to loňský model kol, který se dnes už nevyrábí. Ale ve skutečnosti věrně kopíruje kola z M3Mao píše:Ty kola jsou Allesio Plus ( ne Prestige ), škoda že to není 4X100

- Night.chimera
Huska píše:Je to řada Prestige..... a jmenují se Plus..jinak je to loňský model kol, který se dnes už nevyrábí. Ale ve skutečnosti věrně kopíruje kola z M3Mao píše:Ty kola jsou Allesio Plus ( ne Prestige ), škoda že to není 4X100![]()
ja jsem si rikal ze ty kola sou mi nejaky povedomy a pak se kouknu na plochu pocitace a ono je mam BMW M3 CSL akorat se znackem bmw

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
-
Necápu co tím básník chtěl říci? Zřejmě to že když ty kol někdo bude chtít tak že si je má vzít od toho tvého známého prodejce nebo co? Já prodejce nejsem a tudíž sem ty kola měl podstatně dráž, jinak katalogová cena co jsem našel na netu 6000-7000kč/kus. Nikomu je nenutim, ale myslim si že funglovky 18 tky v odstínu tmavej chrom za 17papírů neni zas tak moc
Nechám tu inzerát ještě nějakej čásek a pokud nebude mít nikdo zájem tak pudou na moje současný Bago, protože KOLA DĚLAJ AUTO
(co se vzhledu týče) 

no věrné kopie.... akorát 5x měkčíHuska píše:Je to řada Prestige..... a jmenují se Plus..jinak je to loňský model kol, který se dnes už nevyrábí. Ale ve skutečnosti věrně kopíruje kola z M3Mao píše:Ty kola jsou Allesio Plus ( ne Prestige ), škoda že to není 4X100![]()

M3 (e46) Hartge 

-
!!!!
Tak 1. 5* měkčí nejsou za to ti ručim!!
za 2. myslim si že Alessio je poměrně kvalitní značka, neni to špička ale zase žádnej brak
a za 3. myslim si že se tu nenajde moc těch, co by měli nato aby zašli do AuTecu a řekli CHCI SI OBĚDNAT sadu 18" kol na M3. Z ceny kterou by vám zdělili by ste se SCÍKALY a utekly se schovat domu!!!
Né každej má prostě na to dát 80 a víc tisíc za originál kolesa a přitom nechce jezdit na patnáckách! Nechci házet tisícema, ale známej co "vylepšuje" svojí Octavii RS, pořídil originál sadu kol od Škody WRC (hořčíková slitina) za 120 tisíc!! (17")
Tak se ptám vočem to sakra je? Buť máte prachy (a né malý) a dáte za kola balík jako kráva, (pokud teda chcete nový-tj 100% rovný, 100% nepoškrábaný) aneb se spokojíte s nějakou levnější variantou, která svuj účel splní taky. A myslim si že u těchto kol je koeficient--cena vs. běžné využití mnohem vyžší než u sady kol za 80 papouchů!!
Takže hoši prosim vás o to, aby než sem napíšete nějakej slint, tak nad tim věnujte chvilinku popřemejšlení.
Jo a jště něco-vim že si to myslel obrazně, ale každý druhý bavo rozhodně tyhle kola nemá, ani každý třetí,čtvrtý sedmý, desátý.. já sem je viděl akorát na dvou a to jedno bylo z Německa, takže asi tak.
HOW DOMLUVIL SEM, doufám že se na mě nikdo nefuckne
za 2. myslim si že Alessio je poměrně kvalitní značka, neni to špička ale zase žádnej brak
a za 3. myslim si že se tu nenajde moc těch, co by měli nato aby zašli do AuTecu a řekli CHCI SI OBĚDNAT sadu 18" kol na M3. Z ceny kterou by vám zdělili by ste se SCÍKALY a utekly se schovat domu!!!
Né každej má prostě na to dát 80 a víc tisíc za originál kolesa a přitom nechce jezdit na patnáckách! Nechci házet tisícema, ale známej co "vylepšuje" svojí Octavii RS, pořídil originál sadu kol od Škody WRC (hořčíková slitina) za 120 tisíc!! (17")
Tak se ptám vočem to sakra je? Buť máte prachy (a né malý) a dáte za kola balík jako kráva, (pokud teda chcete nový-tj 100% rovný, 100% nepoškrábaný) aneb se spokojíte s nějakou levnější variantou, která svuj účel splní taky. A myslim si že u těchto kol je koeficient--cena vs. běžné využití mnohem vyžší než u sady kol za 80 papouchů!!

Takže hoši prosim vás o to, aby než sem napíšete nějakej slint, tak nad tim věnujte chvilinku popřemejšlení.
Jo a jště něco-vim že si to myslel obrazně, ale každý druhý bavo rozhodně tyhle kola nemá, ani každý třetí,čtvrtý sedmý, desátý.. já sem je viděl akorát na dvou a to jedno bylo z Německa, takže asi tak.
HOW DOMLUVIL SEM, doufám že se na mě nikdo nefuckne

Diesel power 

-
pasujou
Pasujou na všechny starši BMW tj. tušim do roku 98-ale nevim to přesně-ten rok je kuli ETcku, novejsí to maj jinakRobert píše:Pasuje to na 740ku? Teď nevim označení - rv.94-
Diesel power 

-
originály
Takže pro borce kterým smrdí nějaká trapná imitace za 17 papírů bych měl informaci o ceně originálů!!! SET COMPLETE ALLOY WHEELS SUMMER-LIGHT ALLOY RIM CHROMSHADOW CENA 134051,0903Kč!!!!!!!! To je lidová cena ne?? 

Diesel power 

Re: originály
Spis nez lidova je urcite zajimava 134051,0903KcDavid324td píše:Takže pro borce kterým smrdí nějaká trapná imitace za 17 papírů bych měl informaci o ceně originálů!!! SET COMPLETE ALLOY WHEELS SUMMER-LIGHT ALLOY RIM CHROMSHADOW CENA 134051,0903Kč!!!!!!!! To je lidová cena ne??

the Hell is near the Heaven...jde o to jak to zvládneš
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Věrně kopírují vzhled na tom trvám a že budou o něco měkčí je pravda, ale mezi jinými výrobci patří Alesia mezi tvrdší ..taky jsou cenově zcela jinde . Je jasné že lidi jako ty nebo já poznáme na první pohled že to není origo, ale 99% dalších ani netuší jak vůbec vypadá M3 a jaký má kola. Na autě však i tyto kolečka vypadají naprosto skvěle. a že se nevyrabí (možná je mají ještě na skladech jak psal Ivo) je jen výhodou že auto bude ještě víc jedinečné než ostatní.M3maniac píše:no věrné kopie.... akorát 5x měkčíHuska píše:Je to řada Prestige..... a jmenují se Plus..jinak je to loňský model kol, který se dnes už nevyrábí. Ale ve skutečnosti věrně kopíruje kola z M3Mao píše:Ty kola jsou Allesio Plus ( ne Prestige ), škoda že to není 4X100![]()
nic proti,ale měl jsem zato,že solidní výrobce nekopčí výrobky.... neba mě když každý druhý báwo ma kola z emka....

Tak ty kola stoji 14 nova v obchode,tak nevim co tady delas.To si strc do prdele a neokradej lidi ja ti za ne dam 10.000tis kartl@seznam.cz
?
Tak si je za tech 14 kup v tom tvojim obchode ty buzerante! Na ty tvoje hovna mam tak náladu. Za 10 bych tobě neprodal ani pot ze svejch koulí ty sráči!! Tady fakt něco prodávat to je vopravdu zážitek!! Nevim proč se tady ktomu furt musí vyjadřovt kdejaký dementi!!! BUŤ JE PRO MĚ NABÍDKA ZAJÍMAVÁ-PAK DOTYČNÝMU ZAVOLÁM A POPŘÍPADĚ SE SNAŽIM NĚCO USMLOUVAT, A NEBO JE TOP PRO MĚ NEZAJÍMAVÝ TAK SE DO TOHO NESERU NE KURVA??kartl píše:Tak ty kola stoji 14 nova v obchode,tak nevim co tady delas.To si strc do prdele a neokradej lidi ja ti za ne dam 10.000tis kartl@seznam.cz

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power