-Když auto je bořené hodně NAKLÁDKA-SKLÁDKA = 500kč
Vyjíždí z Mostu (Severní čechy)
A provádí odtahy po celé zemi....Eu i ne EU
Napište číslo může se hodit nikdy nevíte......602 842 862
za ty koruny se to provozuje již asi 7letMitsubishi-MB píše:že si cenu nastavil sám je mi jasný, stejně jako to, že se to za ty koruny nedá provozovat
TO NENÍ MOJE !! ALE STREJDYDan td píše:Jste s tím začali hned jak jsi nastoupil do první třídy ?
Tak proč když jsem já potřeboval odtah 300 tam a zpět tak mi nikdo nezvedal telefon. Supr Reference318ikasnar píše:za ty koruny se to provozuje již asi 7letMitsubishi-MB píše:že si cenu nastavil sám je mi jasný, stejně jako to, že se to za ty koruny nedá provozovatMyslím však takové ty odtahy minimum. 300 tam 300 zpět a více je jasný že takový to 60 tam a 60 zpět je na nic
Omlouvám se ale tu no co ti jsi volal jsem ležel v nemocnici s angínou a fakt jsem nemohl mluvit po noci ztrávené na pohotovosti...omlouvám seZavarenec píše:Tak proč když jsem já potřeboval odtah 300 tam a zpět tak mi nikdo nezvedal telefon. Supr Reference318ikasnar píše:za ty koruny se to provozuje již asi 7letMitsubishi-MB píše:že si cenu nastavil sám je mi jasný, stejně jako to, že se to za ty koruny nedá provozovatMyslím však takové ty odtahy minimum. 300 tam 300 zpět a více je jasný že takový to 60 tam a 60 zpět je na nic
Nejdou ti psát SMSky?318ikasnar píše:Omlouvám se ale tu no co ti jsi volal jsem ležel v nemocnici s angínou a fakt jsem nemohl mluvit po noci ztrávené na pohotovosti...omlouvám seZavarenec píše:Tak proč když jsem já potřeboval odtah 300 tam a zpět tak mi nikdo nezvedal telefon. Supr Reference318ikasnar píše:za ty koruny se to provozuje již asi 7letMyslím však takové ty odtahy minimum. 300 tam 300 zpět a více je jasný že takový to 60 tam a 60 zpět je na nic
fak jsem s telefonem švihl o zem a sral na nějChvalda 318iS píše:Nejdou ti psát SMSky?318ikasnar píše:Omlouvám se ale tu no co ti jsi volal jsem ležel v nemocnici s angínou a fakt jsem nemohl mluvit po noci ztrávené na pohotovosti...omlouvám seZavarenec píše: Tak proč když jsem já potřeboval odtah 300 tam a zpět tak mi nikdo nezvedal telefon. Supr Reference![]()