http://klatovsky.denik.cz/nehody/foto-u ... tromu.html
neni to macgiccaMattyX píše:fuj to vypada strasneR.I.P
marty87 píše:...By mě zajímalo, jak se tohle mohlo stát.
chlapy jezděte normalně klouzani a rychlost si nechte na Sosnu, Most apod„Viděla jsem, že po projetí kolem ostrůvku dostal smyk a vjel na trávník. Auto se pak dostalo do rotace a mířilo strašně rychle přímo proti mě, já jsem zastavila a už jen čekala na ránu. Nakonec asi deset metrů přede mnou uhnulo a narazilo do stromu..."
Doplním,že je to na hranici značky začátek města,takže zhruba na půl byl již ve městě.......Jinak je tam mírný sjezd z kopce,pak mírně prudší pravá zatáčka a v ní je ten ostrůvek,před tím ostrůvkem je ještě výjezd z vedlejší silnice,bývá tam často vytahaný kdejaký humus,já osobně v tomto místě jezdím padinou a i tak mi to tam vždycky ustřelí a mám co tahat kolem ostrůvku a věřte,že se třícou to tam mám jen tak tak abych neutrhl kolo a když se to tam snažíte vytáhnout pod plynem,tak dole na křižovatce máte,tedy alespoň já s M10B18 na tachometru 90 km/h a tenhle kluk měl 535i......pip píše:Pokud je to pravda a slo o "mesto" v pravem smyslu slova, tak to byl vazne "super chlap".
Právě že ne, značka "Klatovy" je už dobrých 200m před tim zku* zpomalovacím ostrůvkem a trošku netušim jaký výjezd z vedlejší vesnice myslíš?Kejzi píše:Doplním,že je to na hranici značky začátek města,takže zhruba na půl byl již ve městě.......Jinak je tam mírný sjezd z kopce,pak mírně prudší pravá zatáčka a v ní je ten ostrůvek,před tím ostrůvkem je ještě výjezd z vedlejší silnice,bývá tam často vytahaný kdejaký humus,já osobně v tomto místě jezdím padinou a i tak mi to tam vždycky ustřelí a mám co tahat kolem ostrůvku a věřte,že se třícou to tam mám jen tak tak abych neutrhl kolo a když se to tam snažíte vytáhnout pod plynem,tak dole na křižovatce máte,tedy alespoň já s M10B18 na tachometru 90 km/h a tenhle kluk měl 535i......pip píše:Pokud je to pravda a slo o "mesto" v pravem smyslu slova, tak to byl vazne "super chlap".
A co kdyby mu to protentokrát vyšlo a chybu by udělal až příště, když by byl třeba chodník plný děcek! Jestli jel 150 ve městě, tak má to, o co si sám říkal a zaplaťpánbů, že neublížil někomu jinému!MarfyE34 píše: ..každej tvor dělá chyby, a takhle za ně platit si určo nezaslouží nikdo z nás!!! Tak ho nechme odpočívat.
+1Asmodeus píše:A co kdyby mu to protentokrát vyšlo a chybu by udělal až příště, když by byl třeba chodník plný děcek! Jestli jel 150 ve městě, tak má to, o co si sám říkal a zaplaťpánbů, že neublížil někomu jinému!MarfyE34 píše: ..každej tvor dělá chyby, a takhle za ně platit si určo nezaslouží nikdo z nás!!! Tak ho nechme odpočívat.
Myslím že pokud to byl aspoň trošku přemýšlející člověk, tak když by z toho vylezl živej, tak si myslím, že je to velké ponaučení a příště si dá sakra bacha!!! Věř že dá!!! Teda dal by !!! Každopádně ho neobhajuju jak si asi chybně myslíš!!! Ale každopádně tam umřel on sám, štěstí v neštěstí, tak proč ho nenechat v klidu odejít že! A nějaká kdyby nejsou na místě......Asmodeus píše:A co kdyby mu to protentokrát vyšlo a chybu by udělal až příště, když by byl třeba chodník plný děcek! Jestli jel 150 ve městě, tak má to, o co si sám říkal a zaplaťpánbů, že neublížil někomu jinému!MarfyE34 píše: ..každej tvor dělá chyby, a takhle za ně platit si určo nezaslouží nikdo z nás!!! Tak ho nechme odpočívat.