Kto sa vyzna v E36 a iS + vsetky motory
...
nevim, to 318 tds je divne. kamos to mel a jel jsem v tom. mel to po chipu a jelo to jak kdybys dal m40b16 do sedmicky. a navic se mu kolem 250 000 uplne zk*rvil motor. komplet pretesneni, turbo a mel diry v mezichladici. to radsi tu 1.8 benzin. to tds ma navic drahy dily a celkove druhej moto r (kdyby se neco stalo
) stoji asi 3x vic nez benzin.

e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
průběh motoru se zlepší, ale 20 koní to určo nepřidáicecold píše:Ty KW mužou byt pravdivý na BMWforu se povídá že když do M52B28 se dá sání ze M50B25 tak se tomu zvýší výkon o 20 PS, a stejný to je asi i u M52B25paca píše:ty kw jsou blbost, je to normální 323i, takže 170pspip píše:Jo a tohle jsem zapomel...je to sice bazar, ale za spomenuti to stoji...
http://bmw-rada-3-touring.autobazar.eu/ ... 78419.html

Re: ...
Tot vse pravda. Rikal jsem, ze o vykon mi nejde, ale na druhou stranu je pravda, ze tohle uz asi bude trochu extrem. Kdyz tds, tak pouze vonavka a 2.5l. Ale tohle jsem tam zaradil, protoze to vypada na slusny stav a dnes si u techto aut uz clovek moc nenavybira.Petulka píše:nevim, to 318 tds je divne. kamos to mel a jel jsem v tom. mel to po chipu a jelo to jak kdybys dal m40b16 do sedmicky. a navic se mu kolem 250 000 uplne zk*rvil motor. komplet pretesneni, turbo a mel diry v mezichladici. to radsi tu 1.8 benzin. to tds ma navic drahy dily a celkove druhej moto r (kdyby se neco stalo) stoji asi 3x vic nez benzin.
Nechci zasírat tohle téma ale chtěl bych se zeptat na něco ohledně ISa.
Nedávno si kámoš koupil e36IS a přijde nám že vůbec nejede.
Není možný že na první pohled vypadá motor jako IS a je to obyčejná 1.8?Myslím tím ventyldekl a sání.
A taky to jde hrozně pomalu do otáček mezi 0-4,5 tis. otáček za minutu pak to je mezi 4,5-5,5 líp a vejš zase hůř.
Jak kdyby to bylo přidušený nebo něco...
Není možný že na první pohled vypadá motor jako IS a je to obyčejná 1.8?Myslím tím ventyldekl a sání.
A taky to jde hrozně pomalu do otáček mezi 0-4,5 tis. otáček za minutu pak to je mezi 4,5-5,5 líp a vejš zase hůř.
BMW.LTM píše:Nechci zasírat tohle téma ale chtěl bych se zeptat na něco ohledně ISa.
opravdu maloktery iso jede tak jak by melo,to je u tohoto motoru celkem bezny jev.
A důvodem je ........?????pavel1164 píše:BMW.LTM píše:Nechci zasírat tohle téma ale chtěl bych se zeptat na něco ohledně ISa.
opravdu maloktery iso jede tak jak by melo,to je u tohoto motoru celkem bezny jev.