Svého vysněného touringa jsem koupil někdy koncem května. Teď ve středu to bude 14 dní, co jsem ho v zatáčce přetočil a plesknul ho pravým zadkem o telegrafní sloup. Nebudu to svádět ani na to, že pršelo, ani na zadní náhon, ani na to, že zadní gumsony jsou zralé na výměnu, prostě jsem si to zavinil sám...
Ještě ani dneska se mi o tom nechce moc mluvit, protože se hrozně stydím za to, že jsem debil

a nezvládnul jsem to a taky bych si nakopal prdel za tu škodu. Naštěstí je strýc karosář a navíc má odtahovku, takže nic moc náklady na opravu, ale i tak, jsem vůl...
Neodnesl to jen pravý zadní blatník, ale i poloosa - šla kakat. A navíc jsem zjistil, že jsem něco ohnul i na zadní nápravě, protože kolo je do podběhu víc zapadlé, než na druhé straně a taky jsem si na něm udělal pěkný negativ. Zatím není čas pátrat po tom, co je toho příčinou, takže jezdím, ale opatrně. Chytřejší budu v sobotu, kámoš mi slíbil, že mi Bafínko vezme na zvedák. Taky to odskákal 15" elektron, ale to budu řešit až v zimě, až bude přezuto, zatím na něm jezdím, i když Lambada..
Dneska jsem si to vyzvedl od lakýra, odstín trefil perfektně, blatník je taky spravený super, takže až vyřeším tu nápravu, budu zase přešťastným majitelem E30.
P.S. Až budete někdy chtít driftit a nebudete si stopro jistí, že to umíte, radši se na to vyprdněte a zkuste si to nanečisto někde mimo cestu. Jo, mluvím o sobě...