hele mladej, to by mohl rict kazdejPů píše:Vasa píše:Neber si me a mou pritelkyni do "huby" !!!!TUŇÁK píše:Já jedině Eva und Vašek![]()
Já mam rád 8desátky...samozřejmě mam na mysli písničky

hele mladej, to by mohl rict kazdejPů píše:Vasa píše:Neber si me a mou pritelkyni do "huby" !!!!TUŇÁK píše:Já jedině Eva und Vašek![]()
Já mam rád 8desátky...samozřejmě mam na mysli písničky
tak tohle snad poslouchaj vsichni ne sakra?Cubrd píše:Klasikahttp://www.youtube.com/watch?v=RZY6LOTr-hI
Taky taky.....bylo to hodně luxusníTUŇÁK píše:baskeez: Jasně, byl jsem a slyšel jsem všechno
před nějakymi 17 ti letysem žral jeho mr.bungle,to byl krossík....tak tedko z týhle fusion crossover scény primus, infectious grooves,jinak vše dobrý od balkáský dechovky přez freejungle,dana bártu po původní oi!jsem všežravec.TUŇÁK píše:Zavarenec: Já jeho vedlejšáky žeru, né každýmu se to líbí a sám znám jen minimum lidí co to snesou...
Mě nedělá problém si pustit celý album Adult Themes for Voice který má přes 30 skladeb a jedna šílenější než druhá, dokonce se říká že to album vzniklo za víkend na hotelovém pokoji, vůbec bych se tomu nedivil, pro mě to je relaxaceJsem blázen