Uz jsem se bal, ze tohle nevytahnes... Co treba, ze jediny muj duvod je PRINCIP?? Nebo o ten uz v nasem svete nejde?T613 píše:nevim jake mas sve osobni duvody tohle zavrhovat, myslim tim v pracovnim aute, asi neco skryvas
Výši pokuty bude určovat třeba i kubatura auta
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Vášo s tím principem bojuješ válku, kterou nemůžeš vyhrát. Kor když si "jenom" zaměstnanec.Vasa píše:Uz jsem se bal, ze tohle nevytahnes... Co treba, ze jediny muj duvod je PRINCIP?? Nebo o ten uz v nasem svete nejde?T613 píše:nevim jake mas sve osobni duvody tohle zavrhovat, myslim tim v pracovnim aute, asi neco skryvas
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
neni jenom jako jenommarty87 píše:Vášo s tím principem bojuješ válku, kterou nemůžeš vyhrát. Kor když si "jenom" zaměstnanec.Vasa píše:Uz jsem se bal, ze tohle nevytahnes... Co treba, ze jediny muj duvod je PRINCIP?? Nebo o ten uz v nasem svete nejde?T613 píše:nevim jake mas sve osobni duvody tohle zavrhovat, myslim tim v pracovnim aute, asi neco skryvas
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
no proto "jenom" a ne jenom.Max-Max píše:neni jenom jako jenommarty87 píše:Vášo s tím principem bojuješ válku, kterou nemůžeš vyhrát. Kor když si "jenom" zaměstnanec.Vasa píše: Uz jsem se bal, ze tohle nevytahnes... Co treba, ze jediny muj duvod je PRINCIP?? Nebo o ten uz v nasem svete nejde?

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
-
Prave (jediny bod kde souhlasim)hezky se to rika,ale skutecnost je jina,proste to nelze,oni pani u Nas ve vlade videli svycara jak to masti 300kmh spraskli ruce a zvolali ''to je ono huraaa''!!!!Ada_CZ píše:Ona pokuta by měla být od toho "nutit chybu neopakovat" a o to mi jde... Proto poukazuju na to, že takhle to někoho nutí méně, někoho více.
Ale to je jen v teoretických mezích.
Jak jste rikali odskacou to ti slusni co plati a priznavaji prijmy ve spravne vysi nikoli ti co maji sva auta napsana na svoje deti,tety,manzelky tak jako cely svuj majetek v desitkach milionu aby jim nikdo nic nemohl sebrat nebo priznat.
Proc jezdi na FU wietnamci a spol. v merglech kde jeste prokazi ze jsou vlastne v minusu a vyberou desitky tisic jako pridavek od statu na deti?Clovek ktery vydela 200000 mesicne?
U Nas v CR to lze velmi jednoduse a legalne.
-
Z pozice sefa firmy bych to davno zavedl z principu jednoduchosti (nestaras se o hromadu papiru, jen ti to kazdy mesic vyhodi na kazde auto soubor)Vasa píše:Uz jsem se bal, ze tohle nevytahnes... Co treba, ze jediny muj duvod je PRINCIP?? Nebo o ten uz v nasem svete nejde?T613 píše:nevim jake mas sve osobni duvody tohle zavrhovat, myslim tim v pracovnim aute, asi neco skryvas
Vubec bych nehledal aspekt toho, ze nekoho budu smirovat ... ale pokud jsi s gps doted nemel co docineni tak to nemuzes pochopit. Mas na to pohled jen z jedne strany a jeste paranoidne "sef uvidi kde jsem". To neni zadny princip ale tvuj osobni problem, to se na me nezlob

Uz to nechme ja spis reagoval na to, jak jsi mel jasno ze "nejaka firma" je tak blba a doporucuje takovou blbost.
EDIT: to je nahoda, zrovna clanek k tematu

http://ekonomika.idnes.cz/velky-bratr-s ... nomika_fih
tak mi ted rekni, jestli se dle tveho principu zastanes delniku, aby nikdo nemohl videt jak se flakaji, kdyz vis ze to tam nechodi jak ma

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
No jasně.T613 píše:....Mas na to pohled jen z jedne strany a jeste paranoidne "sef uvidi kde jsem". To neni zadny princip ale tvuj osobni problem, to se na me nezlob...
Postavil jsem ten křáp před barák na dvůr. Pokud potřeboval někdo vyjet z garáže, musel jsem auto strčit o cca metr dopředu, posléze opět metr dozadu, aby se dalo projít kolem baráku.
Mail "..zdůvodněte pohyb služebního vozu v blabla..."
Všchno jsem dělal dle instrukce samotnýho posranýho zaměstnavatele, přesto minimálně při každým tankování "... nesouhlasí spotřeba blabla, opravte údaj blabla..".
Postavil jsem se k tomu, jak si celá ta "GPS/GSM/aplikace" zasloužila a debiloviny jsem začal po několika měscích ignorovat.
Bombardování mailama, dokonce se do toho začal míchat i tzv. "správce vozového parku", což je firma poskytující výborně placenou pseudoslužbu.
Mektali, že jsem nenahlásil přezutí pneu letní/zimní.
Nikoho z těch pak nezajímalo, že já už nedřepím celou šichtu někde u PC a nemůžu řešit nesmysly - stížnost na ředitele odboru, systémem padajícího hovna mytí hlav atd.
V dalším případě jsem respektoval nahlašování přezouvání gum předem.
A co xindlfirma udělala?
"Osobní manager" mi oznámil, že se mám dostavit do servisu v 16:30, tj. po pracovní době. Termín odmítli změnit, chlapec byl navíc arogantní (asi hlavně proto, že celá "zakázka" pro dceřinnou společnost největšího podniku v ČR byla dohozena vazbou "majitel firmičky = spolužák jednoho z ředitelů u dceřinky").
"Navšívíte mnou určený servis v 16:30, jinak vaši neochotu oznámíme vašemu nadřízenému .."
Jel jsme tam, kdy se to hodilo mně a šmytec - stejně jsem to měl už za málo.
Samozřejmě bonz poslali, s nějakou vyhrůžkou, že mi dají gumy k náhradě kvůli opotřebení atd.
Koukej si na to jak chceš z toho sváho pohledu - já ovšem vím dobře, co v provozu skutečně efekt přineslo a co naopak zbytečně tahalo prachy ze státního rozpočtu a tím vlastně každýmu, kdo platí daně.
Tahle sračka a podobný "projekty" neušetřily ve finále nic, jen se na nich napakovaly nicneprodukující firmy.
.
No, delej jak se myslis a jak si to prejes. Je to Tva volba a ja mam tu svou. Z vyse napsaneho asi sef nejsi (nastesti pro Tve virtualni podrizene) a tudis budes v pracovnim svete "pate kolo u vozu" stejne jako ja pouze s tim rozdilem, ze jsi smirovan (a je jedno zda Ti to vadi nebo ne) a ja ne.T613 píše:Z pozice sefa firmy bych to davno zavedl z principu jednoduchosti (nestaras se o hromadu papiru, jen ti to kazdy mesic vyhodi na kazde auto soubor)
Vubec bych nehledal aspekt toho, ze nekoho budu smirovat ... ale pokud jsi s gps doted nemel co docineni tak to nemuzes pochopit. Mas na to pohled jen z jedne strany a jeste paranoidne "sef uvidi kde jsem". To neni zadny princip ale tvuj osobni problem, to se na me nezlob
tak mi ted rekni, jestli se dle tveho principu zastanes delniku, aby nikdo nemohl videt jak se flakaji, kdyz vis ze to tam nechodi jak ma
Vyhotoveni knihy jizd je v mem pripade otazka 20min kdy nactu tankovani z tankovaci karty a z iPhonu naimportuji sluzebni cesty. Zbytek je otazka tlacitka F9 a cca 20s strojoveho casu. Vysledkem je validni kniha jizd hotova k odeslani ucetnimu. Papir mu netisknu neb ho nevyzaduje.
Dle Tveho presvedceni o "principech" si zcela prokazatelne nevazis prava na soukromi a kupodivu ani na to svoje coz mi pripada celkem patologicke.
Vzhledem k tomu, ze ma prace je dost specificka, sef ji sam osobne nezastane a "vychovat" si novice do funkniho stavu trva cca rok az dva tak si klidne dovolim ho slusnou formou s celou GPS odkazat do haje. On je celkem inteligentni a tak si snadno "spocte", ze "hrotit" GPS shit se mu dost nevyplati.
A k otazce delniku mam asi toto:
kamery jeste nikdy nic nevyresily, je to pouze o lidech. Mozna se budes divit (kdyz uz uznavas smirovani jako bernou minci), ale pokud se delnici flakaji vyhodil bych jejich nadrizeneho, protoze ON je placen za to, aby prace delniku byla v poradku. Pokud neni, nejsou za to odpovedni delnici, ale ON. Kamery a jakakoliv dalsi forma buzerace NIC neresi.
Az Ti tento princip dojde tak mozna prijdes na to, ze cely GPS je dobry akorat tak pro "lamy" ktery se ztrati na vlastnim pozemku.
Ale v jednom bode s Tebou souhlasim: tuto debatu nema cenu dale "zivit" neb nase nazory prusecik nenajdou. Mas na to svuj "pohled" na ktery mas plne pravo do te doby kdy Tvuj "pohled" zacne realne ovlivnovat jiny "pohled" nekoho "jineho" na stejnou vec. Stejne pravo mam i ja. A tak to by to melo byt.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm