prihlaseni auta- jeste jeden dotaz
prihlaseni auta- jeste jeden dotaz
koupil jsem auto a v odhlasce je nejaka zenska a je to na ni odhlaseny, kdyz pujdu na urat prihlaseji to rovnou na me? nebo si to nejdriv musi ta zenska prihlasit na sebe a pak odhlasit na me? ma stim nekdo zkusenoost? diky
Naposledy upravil(a) BEEMWECKO dne 08. 09. 2010 20:39, celkem upraveno 1 x.
Když zemřít tak jedině v BMW
- dvermanapred
jojo to je dobre ja uz auto takhle mam dyl a tet ho prodavam kamaradovi tak to alespon nebude platit onMattles píše:Nicméně tím pádem nebude zaplacený a bude to teda čekat na někoho dalšího při případném následujícím přepisucurich píše:při odhlášce z data do 31.12. 2008 včetně se EKOdaň neplatí

jeste neco kdyz na aute udelam technickou na jine jmeno nez bude kupujici, a on pujde do 10 dnu na urat si to prihlasit budou po nem chcit evidencni kontrolu nebo ne? diky, uz sem z toho vseho zblblej uz sem se na neco ptal u nas na urade ale tady sou takovy pí.. to snad neni mozny zda se mi ze kdyby si tady kazdej dopil kafe a sel domu tak se nic nestane
Ta evidencka by mela byt na jmeno toho kupujiciho (co si to bude prihlasovat na sebe). Nikde jsem to neoveroval, nevim kde je to uvedeny (a nechce se mi po tom patrat)
- je to jen informace z uradu. Nicmene na STK kdyz jim to vysvetlis by meli umet udelat ten protokol i na jeho jmeno. Sice je to divny, protoze tam v tom protokolu je kolonka: "provozovatel vozidla", ktera se pak neshoduje s realitou, ale me to takhle udelali...

PITAK ma pravdu - ja pisu evidencka, ale myslim tim tu technickou prohlidku, kde je v jejim protokolu uvedeny ze "z hlediska evidencni kontroly vuz vyhovuje" ... je to 2v1, jak samponMarosh píše:Ta evidencka by mela byt na jmeno toho kupujiciho (co si to bude prihlasovat na sebe). Nikde jsem to neoveroval, nevim kde je to uvedeny (a nechce se mi po tom patrat)- je to jen informace z uradu. Nicmene na STK kdyz jim to vysvetlis by meli umet udelat ten protokol i na jeho jmeno. Sice je to divny, protoze tam v tom protokolu je kolonka: "provozovatel vozidla", ktera se pak neshoduje s realitou, ale me to takhle udelali...