skoda mohla by to bejt pekna trica jak pise kubajz
1A0 5854 E30 M3 Touring replika-nechybí někomu??
to nepopírám, že nepatřím zrovna k nejzručnějším lidem, ale už moc nevim o čem se tu ted bavíme, to auto neni moje, takže se fakt o tu kapotu atd starat nemusim. napsal jsem jen že se mi to nelíbí, ba dokonce sem napíšu že je to HNŮJkouBaMW píše:a to mas nasrano v rukach ze si neprehodis dva narazniky, kapotu, kola a nesundas prahy ?Jirzik píše:no věřil bych, že ten bodykit může bejt drahej a že neni legrace to tam napasovat, ALE opravdu se mi to nelíbí, tuzingový nárazníky, divná kapota a ošklivý kola...kouBaMW píše: ty asi nemas ani poneti kolik stoji replika toho bodykitu, nemluve o praci
otázka zní: mam se posrat z toho, že je to drahý???
jestli máš jinej názor, tak mi ho nevnucuj...
HNUJ HNUJ HNUJ
Re: ...
myslis tohodle ?

a to si zcela správně usoudil z toho, že se mi něco nelíbí.kouBaMW píše:jelikoz das na prvni dojem a nejsi schopen si sam udelat neco na aute, je zbytecne se o tom dal bavit![]()
PS: nepopírám, že jsem levej jak šavle, ale tohle už trošku přeháníš
http://www.tuning-magazine.cz/wallpaper ... 0&detail=9 tohle se mi taky nelíbí a určitě to stálo moc peněz a moc práce... a určitě by to šlo uvést do pěkného(m paket) stavu. ale tim, že dám na první dojem tak nevidim tu krásu... rozumim tomu správně?
Tak tohle auto je známé ... Je to "angelíny" z BMWklubu.Nazorů na něj je spousta a nikomu žádnej nevyvracím ba ani sama majtelka ne,ale práce je v tom mraky.Jirzik píše:a to si zcela správně usoudil z toho, že se mi něco nelíbí.kouBaMW píše:jelikoz das na prvni dojem a nejsi schopen si sam udelat neco na aute, je zbytecne se o tom dal bavit![]()
PS: nepopírám, že jsem levej jak šavle, ale tohle už trošku přeháníš
http://www.tuning-magazine.cz/wallpaper ... 0&detail=9 tohle se mi taky nelíbí a určitě to stálo moc peněz a moc práce... a určitě by to šlo uvést do pěkného(m paket) stavu. ale tim, že dám na první dojem tak nevidim tu krásu... rozumim tomu správně?
K té E30 : Nechápu co řešíte.I na těch pidi fotkách je vidět,že lak je poškrábanej a popraskanej,nikdo jste v tom nejel,neseděl a spekulujete "KDYBY"
Proč tam asi tak dlouho stojí?Že by to vůbec nejelo?.Koupit auto a řešit jako první věc narazníky je myslím holej nesmysl.Težko říct,jak auto vypadá pod tou "pintrádou" a v jakým je tech. stavu.Může klidně potřebovat 235 000 aby to byl krásnej použitelnej kousek
Tak různě ....
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
naopak, jabka s hruškama si pleteš ty... tahle se mi samozřejmě líbíkouBaMW píše:to si trochu pletes jabka s hruskama
pokud by se ti nelibil ani v teto konecne fazi (napriklad), tak tvuj nazor beru
rozumime si ?
ale jak říkám ,psal jsem celou dobu že se mi nelíbí s těmahle nárazníkama, kapotou atd, prostě tak jak je...
v podstatě každý auto se dá zachránit a ze všech aut může bejt pěknej kousek(vyjímky samozřejmě existují jako třeba hyunday matrix, fiat palio, sang yongy, atp)a vůbec sem neřešil jestli to u tohodle kousku má cenu.
ikdyž si myslim, že to budeslušná past
-
thinksonix
Re: ...
tady ho mas: http://img265.imageshack.us/img265/2607/sm286o.gifPetulka píše:fakt ne? jenom mi rekni kde ho vezmu nebo co a jak, vubec nevim