Vykradená e34

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
thinksonix

Vykradená e34

Příspěvek od thinksonix » 05. 09. 2010 18:53

Tak jsem na vlastní kůži zažil vykradené auto :? Dnes kolem 12:00 jsem se rozhodl, že něco trochu udělám na svém báw. Překvapilo mě, že auto bylo odemčeno. Na všech oknech byl jakýsi nápis gangu nakreslený prstem do prachu. Otočím se, a nedaleko u dvou garáží sepisují policisté hlášení (pravděpodobně vykradené garáže). V mžiku přišli ke mě co se děje, vše jsem nahlásil a jel sepsat protokol na stanici. Škoda na autě: zničený řidičův zámek (nejde s ním otáčet), sebraly veškéré doklady které byly v kasliku. Já hlupák jsem tam nechal komplet doklady, protože v pátek mi je dal předchozí majitel po odhlášce. - Velký TP, malý TP, kupní smlouva, osvědčení o emiskách, zelená karta. Říkal jsem si, že do pondělí se tam ty doklady nezkazí a jak to dopadlo :( Má s tímto problémem někdo zkušenosti? Mám v ruce protokol z policejní stanice, v pondělí budu mít okopírovanou kupní smlouvu a nevím jak dál postupovat. Jak získat duplikát nebo nový velký TP? :roll:

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 05. 09. 2010 18:59

Duplikát TP získáš na registru vozidel kde bylo auto do poslední chvíle hlášené, čili v tom místě kde bydlí člověk od kterýho jsi to koupil, je li v tp jako majitel :wink:
Obrázek

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 05. 09. 2010 19:18

Právě je tam jako předchozí majitel, ale to auto je odhlášené na mě. Naštěstí bydlí v Praze. Snad nebudou komplikace. Jen se bojím toho, aby si na mojí OP nevzal někdo půjčku. V kupní smlouvě jsem totiž uvedl jak moje rodné číslo a datum narození, tak i číslo OP.....

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 05. 09. 2010 19:32

I přes to že je to na tebe odhlášené musíš pro duplikát tak jak jsem říkal :wink: Může ho tam jít vystavit původní majitel, nebo k tomu možná budeš potřebovat plnou moc majitele i přesto že jsi už v odhlášce.

No a ktěm tvým udajum, na to si snad policii upozornil ne? Takže máš protokol o oznámení na policii v tu a tu dobu, tak to bude O.K. :wink:
Obrázek

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 05. 09. 2010 20:15

Říkal jsem jim, že tam byla kupní smlouva kterou ukradli, ale v protokolu od policie to není uvedené :( je tam napsáné jen odcizení TP, osvědčení o TP a doklad o povinném ručení. Každopádně mám o zábavu postaráno :?

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 05. 09. 2010 20:21

Buď v klidu, já přišel o celou peněženku absolutně se vším, a to jsem v ní málem mel 40 papouchů, naštěstí sem si rozmyslel že se na auto zajedu zatím podívat a pak bych se pro něj vrátil podvalem :lol:

Ono to není jen tak aby mohli tvé udaje znehodnotit...To číslo občanky se může dostat do ruky komukoliv, i kdyby smlouvu ztratil třeba bývalý majitel a podobě...

Nech si vystavit duplikáty, opravit zámek, kup si autoalarm a je to :wink:
Obrázek

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 05. 09. 2010 20:52

Týjo díky za podporu :) ani nevíš, jak to dokáže povzbudit takovýto příspěvek. Víš co je na tom nejhorší? oni si šli pro rádio s tím, že v kasliku najdou panel, ale našli tam papíry a panel nikde tak vzali aspoň ty papíry. A jako třešnička na dortu - mám tam alarm :D dokonce byl aktivovaný... nechápu jak se jim to povedlo tam dostat bez houkání když pouhé zatažení za kliku.

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 05. 09. 2010 22:29

alarm mohl i řvat tak vzali co stihly :? nezavidim, a papiry daš dokupy aspoň maš poučeni do budoucna v autě NIC nenechavat :wink:
Obrázek

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 06. 09. 2010 17:07

ARMAN píše:alarm mohl i řvat tak vzali co stihly :? nezavidim, a papiry daš dokupy aspoň maš poučeni do budoucna v autě NIC nenechavat :wink:
Kdybych to bral takto, tak bych nemohl mit nikde nic - ani v byte. Delaji nam tady na sidlisti zatepleni budov a nejaky fetky chodej v noci po leseni a vykradaji byty. stejne je to se sklepama ktere jsou v baracich.. uz nekolik sklepu tady vykradli - nakonci prazdnin mi ukradli ze sklepa downhill kolo za 20tis. kc :( Papiry v aute jsem nechaval jen z patka do nedele. V sobotu jsem na aute delal a kdyz jsem sel domu tak jsem mel plne ruce - Bral jsem malou + velkou golu, vrtacku, kufr s cajkem, klice, mobil, a spoustu dalsiho harampadi.. Papiry jsem zamkl do kasliku s tim, ze pres noc se nezkazi... A takhle to dopadlo :(

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 06. 09. 2010 17:07

Dokonce jsem tam nemel ani panel na radio.. Proste nic krom tech papiru a prirucky "Jak na to?".

Odpovědět