Tak dneska to končí o pulnoci - prosím zatlačte na pilu BMW
ok zapojíme se celá rodina ..

Naposledy upravil(a) Hoonnza dne 01. 09. 2010 19:55, celkem upraveno 1 x.
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
ten klučina je maximálně boži, akorát si myslím, že taková fotka tam nemá šanci vyhrát - objektivně
je na ní malej kluk, kterej má ale smutnej pohled, což mě teda trošku odrazuje od poztivního hodnocení
jo, kdyby tam byl smějící se rošťák se dvěma zubama dole, tak je to trošku jiná piesnička
je na ní malej kluk, kterej má ale smutnej pohled, což mě teda trošku odrazuje od poztivního hodnocení
jo, kdyby tam byl smějící se rošťák se dvěma zubama dole, tak je to trošku jiná piesnička
BMW The Ultimate Driving Machine
diky za nazor , ale tema je dane ,,srdeční záležitost,, ...... dlouze sem vybiral , ale tadle fotka ma pro me obrovskou napln..... BMW je pro me opravdovou srdeční zaležitostí , ale muj syn je nadevše... myslim ze jsem vybral spravne... pohled , atmosferu fotky a hlavne jsem se drzel tematu - hlavne ty oči.. ty ma po matce a to se mi prostě povedloDAN píše:ten klučina je maximálně boži, akorát si myslím, že taková fotka tam nemá šanci vyhrát - objektivně

kazdopadne moc si vazim tohodle tveho nazoru co jsi napsal... Uvidime co odborná porota z Asociace PF . tady jde zatim jen o klikačku.... upřímne bych mel obrovskou radost se dostat aspon do toho kalendare bez ambice o nejlepsi fotografii , libi se mi tam jako favoriti par fotek.. mno uvidíme... kazdopadne prispivame na dobrou vec... kalendar bude drazen a penize jsou na deti do nemocnice.
OK DANe.. tak jedna special pro tebe s dvouma zubamaDAN píše:Ty we, srdeční záležitost, tak vyfotím srdce, ne.GeorgosAc píše:
diky za nazor , ale tema je dane ,,srdeční záležitost,, ...... .![]()
No tak ti to tam teda taky nahňahňám - tamto jsem si dělal srandu.
Ten malej čipera si to zaslouží - bejt celebrita.

tak to je bomba

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...