Po letošním BIGu projevila moje slečna zájem, že by příští rok taky chtěla jezdit RZtu, sprinty a i si jen tak během roku někdy někde zadriftovat a zakravit, ale vzhledem k tomu že moje auta na to nejsou tak je jasná věc, že se musí koupit další BMW. Otázkou je, jaký. Požadavky jsou takový, aby to nebyl vrak kterej by se po pár driftech rozpadnul a taky aby to mělo papíry, aby se s ním na letiště dalo legálně dojet, popř i na nějaký normální menší pojížďky (na nákupy atd.). Cenovku řekněme do 25-30 tis a musí to mít servo, auto bez serva by mladá neukroutila. Uvažuju buď nad e30 325i nebo co jsem koukal tak i 335i už se nechá sehnat za relativně normální peníze (viz jedna tady na foru v bazaru). 320i jsem už tak nějak z principu vyloučil, ale na druhou stranu cena oproti 325i je znatelně nižší. A nebo co jsem koukal tak i ceny e36 šly hodně dolů, takže tady přichází v úvahu 318is nebo 325i. Otázka na vás, pro co byste se přikláněli a proč? Mně zatím nejvíc vrtá hlavou e36 kupé iso. Maloválec, ale uplně líný to není, na RZtu si myslím ideální, ale nevím jak je na tom jak s driftěním, jestli má sílu se udržet..? Samozřejmě bavíme se na suchu
Tak.. baby raďte