no vono v americe toho asi moc neresej já se nedivim s jejich IQAnd píše:porad neverim tomu ze vam sesrotujou auto kdyz udelate moc prestupku
tohle tak mozna ve stredoveku vam usekli ruku kdyz ste kradli
mozna v iraku vas za to obesi ale nemuzou vam vzit vase auto a sesrotovat ho to proste nejde, zabavit nebo sebrat ridicak, posadit do vezeni, mozna
ale auto prece za nic nemuze, navic co kdyz to auto ma naky závazky?
vrchol debility USA - jen pro silné nátury!!!
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Tel : 773 622 822
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
v USA je zakazane vymenit alu?SlimShady píše:Nejak zabudate napriklad na porovnanie hlinikov na oboch autach... su "trosku" rozdielne, takze to bude podla mna kachna jak remen...
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
No neviem, ale mne sa to i tak nezda... zmizol spojler, znak spod blinkru, vymenene kolesa... posobi to tak divne, samozrejme je mozne ze si majitel vsetko to spravil sam, ale i tak...Max-Max píše:v USA je zakazane vymenit alu?SlimShady píše:Nejak zabudate napriklad na porovnanie hlinikov na oboch autach... su "trosku" rozdielne, takze to bude podla mna kachna jak remen...Som nevedel. Vzhladom na debilizmus tejto krajiny verim vsetkemu. Ale skor by som si to tipol na ten dovoz a nezlegalizovanie konkretneho vozu.
Faszom a seggedbe verem te buzi 
A co story, kdyz teroristi nalozej E34 dynamitem a nejakej jejich hrdina s tim prijede ke kavarne plne lidi a odpali se
jake jsou vase komentare, taky zniceny auto

muj nazor na ameriku, tu podivnou: US pravnici maj neuveritelne vysoky prijmy a tak je tim ovlivnenej hodnotovej zebrik, auto muze mit mensi hodnotu nez pravni ukon ...
jake jsou vase komentare, taky zniceny auto
muj nazor na ameriku, tu podivnou: US pravnici maj neuveritelne vysoky prijmy a tak je tim ovlivnenej hodnotovej zebrik, auto muze mit mensi hodnotu nez pravni ukon ...
Naposledy upravil(a) samiq dne 16. 09. 2004 13:26, celkem upraveno 1 x.
No každopádně jestli to je pravda, tak je to nejvyšší zhovadilost. Ale připojuju se ke kolegům co si myslí že je to spíš kachna.
Ameriku mám docela rád nikdy jsem tam ale nebyl.... ale chtěl bych se tam mrknout
Nemám nic proti Bushovi vlastně je fajn že nakope Irák a podobné státy do zadku, next target: Iran
Já se na to koukám tak že je to naprosto odlišný svět a mají tam pravidla která mi moc nechápem (viz hysterie kolem již zmíněné kozy Jacksonové nebo klení na veřejnosti a tak...).
Na druhou stranu - v době kdy tohle píšu tak ve vedlejší místnosti sedí cosi jako praprateta z Ameriky co k nám přijela na dva dny (je jí tak 80) jo a taky s ní přijela její kamarádka němka - obě arogantní až hrůza myslí si tu že jsme sto let za vopicema - dotazy naprosto ichtylní (jé vy máte sprchu?). Vrcholem bylo když mi babča podala 50eurovku ať si koupím něco na sebe (podotýkám že jako hadrák nechodim). Řek bych že jsem tolikrát slovo fuck za sekundu nikdy předtím nezvlád - rekord
Ameriku mám docela rád nikdy jsem tam ale nebyl.... ale chtěl bych se tam mrknout
Já se na to koukám tak že je to naprosto odlišný svět a mají tam pravidla která mi moc nechápem (viz hysterie kolem již zmíněné kozy Jacksonové nebo klení na veřejnosti a tak...).
Na druhou stranu - v době kdy tohle píšu tak ve vedlejší místnosti sedí cosi jako praprateta z Ameriky co k nám přijela na dva dny (je jí tak 80) jo a taky s ní přijela její kamarádka němka - obě arogantní až hrůza myslí si tu že jsme sto let za vopicema - dotazy naprosto ichtylní (jé vy máte sprchu?). Vrcholem bylo když mi babča podala 50eurovku ať si koupím něco na sebe (podotýkám že jako hadrák nechodim). Řek bych že jsem tolikrát slovo fuck za sekundu nikdy předtím nezvlád - rekord
V Americe sem byl konkretne v NY- Big Apple, nejsem Fasista takze se mi tam dost veci nelibilo a myslim si, ze amici sou fakt dost vylizany, ale to je dany spis tim jak je vymejva jejich vlada atd., jako lidi sou celkem v poho. Tomu zakonu bych veril, Americkej pravni system je este zhovadilejsi nez nas, priklad: existujou staty USA kde je dodnes zakonem zakazan oralni sex, tzn kdyz te fizl uvidi jak ti ho slecna kouri tak vas zavrou. Vseobecne USA je zeme opravdu velkych demenci, takze ja bych veril, ze ti za rychlost sesrotujou auto - pro ne to nema zadnou hodnotu, proste vec jako pracka nebo televize. V NY v limuzinach jezdi kazdej niga, prachaty maj vlastni letiste, tam je to trochu jinak nez v EU, v novy S-klasse jezdi frajeri v ghetu...
Jinak vseobecne nejsem pro represi a vetsi moc statu, prave naopak! Jestli nechcem bejt jak amici meli bysme si dat bacha na takovy jako je Standa
. Treba vychazka do parku v NY znamena nesmis pit kourit a hlidaj te min tri policejni kary a bily amici venci svoje deti - z toho je mi blbe! To je vetsi demence nez u nas komancove!!!
Jinak vseobecne nejsem pro represi a vetsi moc statu, prave naopak! Jestli nechcem bejt jak amici meli bysme si dat bacha na takovy jako je Standa
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30