Ano přesně takJirzik píše:melete tu kraviny, takže když někdo místo naschledanou řekne naschle, tak je určitě pedofil co?

seš neškodnej pedofilek ? impotentík ?Jirzik píše:mě se nikdo bát nemusí...
"Zdravim" pouzivam bezne (i ked mam taky pocit, ze viac-menej iba tu na fore) a nepovedal by som, ze predstavujem niektoru z "tvojich" alternativ.DAN píše:"zdravím" a nebo podobná píčovatost "dobrééj" nemusí o člověku, kterej se tak prezentuje nic vypovídat - ale jeho postoj k práci to asi vyjadřuje - ležerní flákač se sklony k vochcávání práce, potenciální vrah, nespolehlivý hovado, ...![]()
Takže nemakačenko, zlodějíček = při příležitosti krást - neváhá.
Jó hochu, jestli to používáš běžně, tak jsi jasnej povaleč, flákač, potenciální vrah, zloděj. To už ti nikdo neodpáře.pip píše:"Zdravim" pouzivam bezne (i ked mam taky pocit, ze viac-menej iba tu na fore) a nepovedal by som, ze predstavujem niektoru z "tvojich" alternativ.DAN píše:"zdravím" a nebo podobná píčovatost "dobrééj" nemusí o člověku, kterej se tak prezentuje nic vypovídat - ale jeho postoj k práci to asi vyjadřuje - ležerní flákač se sklony k vochcávání práce, potenciální vrah, nespolehlivý hovado, ...![]()
Takže nemakačenko, zlodějíček = při příležitosti krást - neváhá.
Asi už jsem fakt starej, že mi vaděj takový blbostiIwan píše:![]()
A co se Ondry tyce, myslim, ze je presne v tom veku, kdy mistni floutkove nevi, jesli mu jeste tykat nebo uz vykat