Prosim o pomoc(cidlo otacek)
Tak tady je obrazek jak to ma vypadat,chybi mi teda ten plisek..si ho udelam no.. nenafotil-by-mi-nekdo-cidlo-otacek-t64564.htmlslubox píše:heh ja mam ine
324d 88rok kapku orezla,kapku pobouchana,ale po technicky strance OK..moc to nejede(diesel no),ale je to pozitek
BMW 4ewer OO==(ll)(ll)==OO

No myslím,že ti k tomu chybí takový plechový držáček toho čidla přes který se to šroubuje k tomu nálitku co je tam ten M6 závit.
Já M21 moc teda neznám beru to podle M51 tdsa.
Jestli to tam budeš zkoušet protlouci kladívkem,tak na to dost bacha ,určitě ten zbytek vyndat,aby ti pak neočesal ty kolíčky jak se tam pak bude plácat.Na konci má magnet někde se ti přichytí a pak se ti to tam chroustne.
Asi bych to spíše odvrtával,protože ti to ten bordel bude házet pryč.
No jestli zrovna nemáš práci tak to pak jo.
Jestli to tam budeš zkoušet protlouci kladívkem,tak na to dost bacha ,určitě ten zbytek vyndat,aby ti pak neočesal ty kolíčky jak se tam pak bude plácat.Na konci má magnet někde se ti přichytí a pak se ti to tam chroustne.

jj,no,tak ten plisek teda vyrobim..fafejta píše:No myslím,že ti k tomu chybí takový plechový držáček toho čidla přes který se to šroubuje k tomu nálitku co je tam ten M6 závit.
324d 88rok kapku orezla,kapku pobouchana,ale po technicky strance OK..moc to nejede(diesel no),ale je to pozitek

Tak sraniho pulden..nejdriv jsem to vyvrtaval a vysaval ty medeny dratky..kdyz jsem to dostal vsechnoven,nesla ven ten zeleznej obal,sral jsem se s tim dlouho,pac tam enni pristup a neni tam videt,jsem si to vzdycky nafotil na mob
no a je to venku,teda asi kousek toho plisku mi tam spadlo,ale nic to nedela,tak snad neva no
ted jen udelat ten zeleznej drzak a konecne mi treba pujde ten otackomer a spotreba
diky vsem za rady.

- Jiří Růžička
- Jiří Růžička
Do žlutýho nebo do modrýho vedou dráty od snímače.Tam je hodně možností.Vadnej snímač,(může na něm bejt jen bordel),konektor nahoře na motoru,konektor na pelubce,a pak samotnej budík.Ale mám auto už 13let a jen jednou se mi stalo že to byl budík.Co se týče teploty,stejnej postup.Proměřít čidlo,(hne se ručička když zapneš zapalování?),když ne tak to čidlo nebude,a jestli jo tak to může bejt v těch konektorech a nebo v palubce.Takle bych to vyděl já.
E28 524td Automat komplet v el.
- Jiří Růžička