čtěte až do konce
http://www.nismo.cz/forum/viewtopic.php?p=96#96
mam stejnej názor na USA žít tam musí bejt za trestGeRoX píše:tak tak...to jsou fakt kokoti....nenadarmo rikam ze do statu v zivote nevlezu ani kdyby nevim co....
...v minulym zivote jsem tam asi musel zit...pac je nesnasim totalne...nechtel bych tam byt ani na sekundu....
Hanis píše:Já si myslím, že je to docela slušnej donucovací prostředek, Flery jede přes město 190 km/h chytnou ho policajti dostane flastr třeba litr a co Flery udělá vysměje se jim do ksichtu a přístě tam pojede 200 km/h tahle by mu sešrotovali Primeru a příšte by se mohl na krásně rovnej usek silnice koukat třeba z autobusu. Je to pravda trochu drsný, ale určitě to pomůže udržet trochu pořádku na silnici, ne jak u nás kde si každej dělá co chce.

Přesně tak, to není jen o důchodcích. Nějakej kokot bude psát SMS za volantem (vídím to den co den) pošle to do někoho zazadu a ublíží někomu s trvalejma následkama. Co se stane? Soud udělá bububu tohle nesmíš sebere se mu řidičák na tři měsíce aby se neřeklo a kokotek si zvesela jezdí dál. Já bych mu dal rok natvrdo a pěkně všechno zaplatit a myslím že by si pak už asi rozmyslel jestli bude příště dělat píčoviny za volantem.Seba325iX píše:Asi tak, ona kombinace --- trabant a důchodce a výsledek dvě těžce zraněný děti.
Ouplná blbost. Kachna.Robert píše:No to přesně vypovídá o zdegenerovaný nátuře amíků.
Kdyby to radši hodily do nějaký dražby...
V jednom ze států oněch "Států" platí dodnes zákon, zakazující plivat proti větru.And píše:porad neverim tomu ze vam sesrotujou auto kdyz udelate moc prestupku
tohle tak mozna ve stredoveku vam usekli ruku kdyz ste kradli
mozna v iraku vas za to obesi ale nemuzou vam vzit vase auto a sesrotovat ho to proste nejde, zabavit nebo sebrat ridicak, posadit do vezeni, mozna
ale auto prece za nic nemuze, navic co kdyz to auto ma naky závazky?
s tím, že traboše bych zavřel do krimu a dědka sešrotovalSeba325iX píše:Asi tak, ona kombinace --- trabant a důchodce a výsledek dvě těžce zraněný děti.