BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
Mano

Příspěvek od Mano » 09. 08. 2010 12:55

sraz jako vždy super, myslím že chcalo mnohem víc a intenzivněji než jak 2008 podle toho to taky vypadalo....
organizátorsky každým rokem lepší :D
velký dík DCmu a lidí kolem něj že mají stále chut a čas tento sraz organizovat a budu doufat že tomu bude i do dalších let.......
byl jsem sice nasranej že cabrio je celej rok pojízdný a den před bigem po 31 na stejný vabce kleklo....
ale ve finále když jsem viděl jak to tam vypadá byl jsem rád že tříca stojí kleklá nablejskaná v garáži....
náhradní doprava v podání honda civic se ukázalo jako dobrá volba :D :D :D
ex - 318i ex - 2x318is ex - 320i touring ex - 525i ex - 325i touring akt. - 325ic akt - e32 740i V8
ex - Quattroporte GTS 4,7 V8 ex - Drift e30 335i ex - X5 4.4í V8 ex - Volvo V70 II akt. - Range Rover Sport 3.6 V8 :D

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 09. 08. 2010 14:47

Lukas-e21 píše:
matal píše:
Lukas-e21 píše: ze by ja??? ano byl sem to ja rval sem tam protoze to co ste tam predvedli ze si tam dva panove davali umyslne bok jak krava, to nebylo neumyslne hrabnuti ale jednoznacny umysl,nemohl byt resen v klidu, kdyz byl kazdy upozornen nehrabat. za to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami, dalo se tam jezdit bez hrabani, ja sem z rozmaceny travy vyjel bezproblemu, az sem se divil a kolem me bylo rozsrackovano taky.

Takze nejdriv si uvedom co ste delali a pak si stezuj, jestli ti prijde normalni tohle delat na mokry trave, tak priste radsi nejezdete. Diky.
1. My všichni jsme tam nedělali nic, bylo to jedno auto..
2. Nemyslím si,že je vhodné na někoho sprostě řvát, navíc když jsi toho člověka viděl prvně v životě..
3. U vjezdu bylo 7 lidí, nikdo se ani slůvkem nezmínil o nesmění hrabání na trávě a na nebezpečí pořadatele hulváta..
4.
Lukas-e21 píše:to co takm bylo ste si y velke casti mohli sami
Téhle větě nerozumím..jako že jsme mohli my všichni za to že pršelo.?
5.Bylo tam odhadem 400-500 aut, pokuď jsi v sobotu vyjel aniž bys hrabal,tak jsi u mě supr šofér.. neviděl jsem ani jedno auto které by bezproblému z toho blata vyjelo..
6
Lukas-e21 píše:.tak priste radsi nejezdete.
Buď si jistý,že když bude jen náznak deště na příští BIG, tak tam nepojedu, dvakrát mi to stačilo.. až budu chtít bahení lázeň,pojedu do Piesťan.. :wink:

ad 2) nezajima me jestli nekoho vidim poprve, podruhe poste vyrvu kohohkoliv kdo dela picoviny. osobne sem v tech mistech jel cca.dve hodiny pred vama a nezbyly po me zadny stopy a to sem prijel v asi nejvetsim chcavci co za vikend byl, proste sem se snazil jet co nejopatrneji a nejplynuleji co to slo.
ad 2) Zajímat by Tě to to mělo, jsou jistá pravidla slušného chování, asertivita atd.. Jen tak mezi náma, z této jediné zkušenosti jsem si o Tobě udělal obrázek né příliš lichotivý a třeba jsi přitom hodný člověk..
Dál to nebudu rozebírat..

ad DC: ano vím..

ad hlavní pořadatelé BIGu: do týdne obdržíte stanovisko Výkoné Rady BMWKLUBu ohledně spolupráce/nespolupráce na dalším BIGu 2011
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

Vasa
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Vasa » 09. 08. 2010 15:21

matal píše:ad hlavní pořadatelé BIGu: do týdne obdržíte stanovisko Výkoné Rady BMWKLUBu ohledně spolupráce/nespolupráce na dalším BIGu 2011
hmm, to je jak oznameni z "Bernaku" :lol: :lol:

ad: jde o to zda to Rada "vykoná" a nebo zda je to Rada "výkonná" :)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm

Mano

Příspěvek od Mano » 09. 08. 2010 15:54

řekl bych že výkonná ..... :D
ex - 318i ex - 2x318is ex - 320i touring ex - 525i ex - 325i touring akt. - 325ic akt - e32 740i V8
ex - Quattroporte GTS 4,7 V8 ex - Drift e30 335i ex - X5 4.4í V8 ex - Volvo V70 II akt. - Range Rover Sport 3.6 V8 :D

pazda

Příspěvek od pazda » 09. 08. 2010 16:19

sraz bohuzel kazilo pocasi, ale co me vic nastvalo bylo chovani jednoho poradatele (Lukas-e21). Chapu ze udrzet poradek je tezky, ale sakra jsme lidi a myslim ze staci rict a ne sproste rvat kvuli jednomu zahrabani na trave. Vzhledem k pocasi se bahnu neubranis nijak, leda bys ty auta ucil litat. Navic to byla otocka na parkovani kde se dal uz nejezdilo takze v podstate ani neprispeli k tomu bahnu co tam bylo.

Nijak to neobhajuju, jen me to po dlouhe ceste fakt vytocilo :roll:

magicc: nevim jestli to bylo na nas, ale uz vidim tebe kdyby jsi stanoval na zacatku te bahenni lazne jak v teniskach vytahujes vsechny auta co zapadly (cca 5 aut do 30min), za prve bys nedelal nic jinyho, za druhe nikdo nehodla byt od hlavy az k pate od odletavajicho bahna (nekteri se tomu snazili pomoct plnym knedlem a bahno litalo 20m za auto) a za treti tam nejedu kdyz vidim ze je tam bahna po kolena.
Obrázek

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 09. 08. 2010 16:24

pazda píše:sraz bohuzel kazilo pocasi, ale co me vic nastvalo bylo chovani jednoho poradatele (Lukas-e21). Chapu ze udrzet poradek je tezky, ale sakra jsme lidi a myslim ze staci rict a ne sproste rvat kvuli jednomu zahrabani na trave. Vzhledem k pocasi se bahnu neubranis nijak, leda bys ty auta ucil litat. Navic to byla otocka na parkovani kde se dal uz nejezdilo takze v podstate ani neprispeli k tomu bahnu co tam bylo.

magicc: nevim jestli to bylo na nas, ale uz vidim tebe kdyby jsi stanoval na zacatku te bahenni lazne jak v teniskach vytahujes vsechny auta co zapadly (cca 5 aut do 30min), za prve bys nedelal nic jinyho, za druhe nikdo nehodla byt od hlavy az k pate od odletavajicho bahna (nekteri se tomu snazili pomoct plnym knedlem a bahno litalo 20m za auto) a za treti tam nejedu kdyz vidim ze je tam bahna po kolena.
Auto jsem potřeboval nějak dostat ze začátku nakonec ke stanu, abych si mohl zbalit a jet domů. (a nenapadlo mě, že mám tu louži přeletět) A bylo to na ty, co se smáli jak debilové a když je šla moje přítelkyně poprosit o pomoc, tak si nechtěli umazat botičky :wink:
Já osobně bych nenechal holku tlačit auto a boty bych si ušpinil (stejně pochybuju, že je měl někdo čistý)
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

pazda

Příspěvek od pazda » 09. 08. 2010 16:38

magiccc:

Jenze ono nejde jen o spinavy boty, ja kdyz jsem slapl kdekoliv mimo travu tak jsem mel okamzite botu plnou vody. A litajici bahno od kol je mnamka kterou si taky radsi necham ujit, kdyz jsem videl tu E65 jak nahazoval bahnem vsechny co ho tlacili. Kdybych mel sebou gumaky, rybarsky kalhoty a plastenku tak nemam problem koholiv zatlacit.

Je snad jasny ze kdyz tim chci projet tak se musim rozjet, pokud mi to nedojde a zustanu tam, tak jsem uvizl vlastni blbosti a nemuzu cekat ze se kvuli me nekdo dobrovolne vyvali v bahne. Takze mrdky neni zrovna vhodny osloveni. Ale jak rikam nevim jestli to bylo na nas protoze jsme tam stanovali taky.
Obrázek

DJ HONZA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ HONZA » 09. 08. 2010 16:40

Ciao.Za celou naší bandu z královéhradecka-rychnovska poOrlicka díky za kvalitní zábavu,pořadatelům velký dík za perfektně uspořádanej sraz,můj tuším 5-tej BIG-sice po druhý prochcanej ale i tak hodně dobrej.Tomu dešti se nešlo prostě vyhnout,holt letos zákon padajícího hovna takže to tam vypadalo jak to vypadalo,dokonce i ta modrá X5 tam měla problémy to projet,já se svojí 740i jsem to přes to bláto tak tak šejdrem vyjel,ale pár kámošů to nedalo tak se tahalo a tahalo :D
Spanilka good,chválím spolupráci s těma městskejma na tom kruháku v Turnově,ale ty státní už tak milosrdní nebyli,pražili tam posádku jedný stříbrný tříci,ale ani se nedivím když byli hulváti vylezlí všici na střeše,holt zákon je zákon a navíc se nima tak zaměstnali že neměli čas pičovat do nás dalších.JinaK v Sobo ráno docela nepěkný probuzení Bobíkem,kterej tam 15minut sjížděl toho klučinu co si hrábnul,chápu že byl upozorněn jako ostatní že tohle se nedělá při takovým ,,ne,,čase ale zas pičovat tam takhle brzo ráno a budit lidi nebylo zrovna pěkný,ale to jen tak mezi řečí.Jinak díky vám všem co jste přijeli,ukázali jste že zdsravý jádro zůstává,aŤ ze 7er-e30 for a bmwklubu či ostatních for,tuning klubů,končin a krajů,příští rok snad počásko vyjde,čus zdraví Honzin
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623
Obrázek
http://www.dj-honza.estranky.cz

Pepper

Příspěvek od Pepper » 09. 08. 2010 16:41

Matal : já myslel, že tu brzdu na měření výkonu aut, jste tam měli vy jako BMW klub.... o jiné letošní spolupráci nic nevím. Takže tak trochu nechápu, že mám čekat na nějaké stanovisko výkonné rady :shock:

Kdyžtak mě oprav, jestli mi něco uniklo o letošní spolupráci :wink:

A když už jsem nakousnul tu brzdu ... na bmwklubu byl nějaký seznam lidí, kteří měli rezervováno měření výkonu. Vím asi o 3 lidech, kteří se omluvili, ale to je jedno. Prostě a jasně jste měli napsáno na stránkách, že členové BMW klubu jsou prioritní a u měření budou mít přednost. Říkám, tak OK. Víc jsem se o toto nestaral. Překvapilo mě ale, že z rezervovaných 15 míst se dostavilo na měření jen asi 6-7aut. Osobně bych rezervace na tu brzdu příště řešil jinak. Vybíral bych zálohu předem, a stanovil bych pro každého určitý čas brždění. Tím by se zamezilo letošnímu "fiasku" (v pátek se neodbrzdilo ani auto)
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring :-)

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 09. 08. 2010 16:49

Pepper píše:Tím by se zamezilo letošnímu "fiasku" (v pátek se neodbrzdilo ani auto)
No tak v pátek se odbrzdila dvě auta, to jen díky tomu, že si to tam brzdař odlaďoval. Ale fungoval do deseti večer a byl velmi vstřícnej.

Potom také bylo zarážející, že kdo to nevěděl z webu, tak neměl šanci se ani dozvědět, že tam brzda je - z brzdy mi v sobotu přes den volali, jestli by to nešlo alespoň vyhlásit mikrofonem, že je ta možnost, že mají volno a moc lidí nejezdí. Myslím, že třeba dát to do plánku areálu by asi nic moc nestálo a věděl by o tom každej. Zvlášť, když to bylo domluvené půl roku předem.
(Pokud to v plánku bylo, tak se rovnou omlouvám, ale já ho jen zběžně shlédnul a potom se mi rozmočil :-) ). Nicméně téměř každý koho jsem potkal a říkal mu o té možnosti se jen divil, že to tam je.

Jo, a "asertivní" chování některých pořadatelů vůči obsluze brzdy radši ani nekomentuju, nebo se zase naseru :evil:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 09. 08. 2010 16:50

Pepper píše:Matal : já myslel, že tu brzdu na měření výkonu aut, jste tam měli vy jako BMW klub.... o jiné letošní spolupráci nic nevím. Takže tak trochu nechápu, že mám čekat na nějaké stanovisko výkonné rady :shock:

Kdyžtak mě oprav, jestli mi něco uniklo o letošní spolupráci :wink:

A když už jsem nakousnul tu brzdu ... na bmwklubu byl nějaký seznam lidí, kteří měli rezervováno měření výkonu. Vím asi o 3 lidech, kteří se omluvili, ale to je jedno. Prostě a jasně jste měli napsáno na stránkách, že členové BMW klubu jsou prioritní a u měření budou mít přednost. Říkám, tak OK. Víc jsem se o toto nestaral. Překvapilo mě ale, že z rezervovaných 15 míst se dostavilo na měření jen asi 6-7aut. Osobně bych rezervace na tu brzdu příště řešil jinak. Vybíral bych zálohu předem, a stanovil bych pro každého určitý čas brždění. Tím by se zamezilo letošnímu "fiasku" (v pátek se neodbrzdilo ani auto)
v pátek se odbrzdil FIDO a Ondram_m. V sobotu sem si snad všim jen jednoho auta.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Pepper

Příspěvek od Pepper » 09. 08. 2010 16:52

A kurva přestantě tady furt dokola řešit to "hrabání versus BOObika". Všem je jasný, že pořadatel by se takto vulgárně chovat neměl... to je prostě fakt. Ale aby se tady žalovalo a ukazovalo prstem ... ??? Ten dotyčnej , co ho seřval se z toho snad psychicky nesložil, ne??? Jestli jo, tak mu pošlu jedno srazový triko grátis jako bolestný :wink:
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 09. 08. 2010 16:56

matal píše:
Lukas-e21 píše:
matal píše: 1. My všichni jsme tam nedělali nic, bylo to jedno auto..
2. Nemyslím si,že je vhodné na někoho sprostě řvát, navíc když jsi toho člověka viděl prvně v životě..
3. U vjezdu bylo 7 lidí, nikdo se ani slůvkem nezmínil o nesmění hrabání na trávě a na nebezpečí pořadatele hulváta..
4. Téhle větě nerozumím..jako že jsme mohli my všichni za to že pršelo.?
5.Bylo tam odhadem 400-500 aut, pokuď jsi v sobotu vyjel aniž bys hrabal,tak jsi u mě supr šofér.. neviděl jsem ani jedno auto které by bezproblému z toho blata vyjelo..
6 Buď si jistý,že když bude jen náznak deště na příští BIG, tak tam nepojedu, dvakrát mi to stačilo.. až budu chtít bahení lázeň,pojedu do Piesťan.. :wink:

ad 2) nezajima me jestli nekoho vidim poprve, podruhe poste vyrvu kohohkoliv kdo dela picoviny. osobne sem v tech mistech jel cca.dve hodiny pred vama a nezbyly po me zadny stopy a to sem prijel v asi nejvetsim chcavci co za vikend byl, proste sem se snazil jet co nejopatrneji a nejplynuleji co to slo.
ad 2) Zajímat by Tě to to mělo, jsou jistá pravidla slušného chování, asertivita atd.. Jen tak mezi náma, z této jediné zkušenosti jsem si o Tobě udělal obrázek né příliš lichotivý a třeba jsi přitom hodný člověk..
Dál to nebudu rozebírat..

ad DC: ano vím..

ad hlavní pořadatelé BIGu: do týdne obdržíte stanovisko Výkoné Rady BMWKLUBu ohledně spolupráce/nespolupráce na dalším BIGu 2011
Promin, myslel sem si, že seš inteligentní člověk, ale po tom co tu bleješ o tom začínám pochybovat. Jestli se snažíš nějak chránit svoje ovečky tak zbytečně.

Nevim na čem BMWKLUB chce spolupracovat/nespolupracovat, když s timto srazem po org. stránce nikdy neměl nic společnýho. Sraz pořádají 3 osoby jako hlavní organizátoři.

Nebo, že by rada vydala negativní stanovisko a zakázala by svým členům účast na tomto sraze??? :lol: :lol: to už mi ale brutálně přijde jako uražená ješitnost, to už je horší jako kdejaké VIP osoby :-)

pazda

Příspěvek od pazda » 09. 08. 2010 17:02

Pepper: jako sorry ale na slusnym chovani prece neni nic tezkyho a poradat sraz a pak sproste rvat po lidech ti prijde normalni? Me osobne teda ne. Nikdo se z toho neslozil, ale dokaze to pekne nasrat a na atmosfere cele akce to rozhodne neprida..
Obrázek

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 09. 08. 2010 17:02

pazda píše:sraz bohuzel kazilo pocasi, ale co me vic nastvalo bylo chovani jednoho poradatele (Lukas-e21). Chapu ze udrzet poradek je tezky, ale sakra jsme lidi a myslim ze staci rict a ne sproste rvat kvuli jednomu zahrabani na trave. Vzhledem k pocasi se bahnu neubranis nijak, leda bys ty auta ucil litat. Navic to byla otocka na parkovani kde se dal uz nejezdilo takze v podstate ani neprispeli k tomu bahnu co tam bylo.

Mě taky, protože si přijdu jak debil, a za debila považuju i toho kdo se umyslně točí na mokrý trávě. Nevim co bys řek tomu, kdyby ti zítra zavolal pepper at si veměš pořádný boty a jdeš válacovat trávu na letišti aby to bylo jakž takž rovný (a že to po Bigu 2008 absoloval).

Pepper

Příspěvek od Pepper » 09. 08. 2010 17:04

Dan td píše:
Pepper píše:Tím by se zamezilo letošnímu "fiasku" (v pátek se neodbrzdilo ani auto)
No tak v pátek se odbrzdila dvě auta, to jen díky tomu, že si to tam brzdař odlaďoval. Ale fungoval do deseti večer a byl velmi vstřícnej.

Potom také bylo zarážející, že kdo to nevěděl z webu, tak neměl šanci se ani dozvědět, že tam brzda je - z brzdy mi v sobotu přes den volali, jestli by to nešlo alespoň vyhlásit mikrofonem, že je ta možnost, že mají volno a moc lidí nejezdí. Myslím, že třeba dát to do plánku areálu by asi nic moc nestálo a věděl by o tom každej. Zvlášť, když to bylo domluvené půl roku předem.
(Pokud to v plánku bylo, tak se rovnou omlouvám, ale já ho jen zběžně shlédnul a potom se mi rozmočil :-) ). Nicméně téměř každý koho jsem potkal a říkal mu o té možnosti se jen divil, že to tam je.

Jo, a "asertivní" chování některých pořadatelů vůči obsluze brzdy radši ani nekomentuju, nebo se zase naseru :evil:
Hele Dane , já osobně jsem tam za tu brzdu byl mooooc rád. Osobně jsem u těch kluků v pátek byl a debatoval s nima. Ale více méně mi to přišlo tak trochu, jako že ta brzda tam je primárně pro BMWklubáky. To, že se tam ti nasmlouvaní lidé nedostavili , to já neovlivním. Jak píšu výše, ty registrace na brzdu byly prostě nahovno. Příště udělat časovej harmonogram a když někdo vypadne, nebo se omluví, pak je možnost shánět někoho dodatěčně. Třeba tak, že se to vyhlásí s předstihem u moderátora do aparatury. Víc k tomu nemám co dodat.
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

pazda

Příspěvek od pazda » 09. 08. 2010 17:07

Lukas-e21: kdyby se tato upozorneni a pravidla rikala u vjezdu, tak by hrabalo min lidi. Kdyz nekdo hrabe tak mu samozrejme domluvim, ale proc sproste mi unika. A pokud chcije tak proste bahno bude VZDY!! S tim je proste potreba pocitat.
Obrázek

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 09. 08. 2010 17:09

pazda píše:Pepper: jako sorry ale na slusnym chovani prece neni nic tezkyho a poradat sraz a pak sproste rvat po lidech ti prijde normalni? Me osobne teda ne. Nikdo se z toho neslozil, ale dokaze to pekne nasrat a na atmosfere cele akce to rozhodne neprida..
víš jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá........

Když se chováš jak debil, nemůžeš čekat že za tebou přijdu a pochválim Tě. Je zajimavy že sem za celej víkend vyřval všehovšudy 6 jedinců...... a najednou je z toho tady jak kdybych řval na všechny členy srazu. Běžte brečet radši mamince do sukně.

pazda

Příspěvek od pazda » 09. 08. 2010 17:15

Jo uz jsem si o tobe udelal dokonaly obrazek.. priste rozhodne zvazim ucast.
Obrázek

Pepper

Příspěvek od Pepper » 09. 08. 2010 17:17

Lukas-e21 píše:

Mě taky, protože si přijdu jak debil, a za debila považuju i toho kdo se umyslně točí na mokrý trávě. Nevim co bys řek tomu, kdyby ti zítra zavolal pepper at si veměš pořádný boty a jdeš válacovat trávu na letišti aby to bylo jakž takž rovný (a že to po Bigu 2008 absoloval).
Pánové , počasí neovlivníme. Nemůžu přeci zakázat vjezd na trávu. Původně jsem myslel, že by se parkovalo v deštivém počasí pouze na betonové ploše, ale s tím, že by se nejela RZ ...resp. by byla hoodně zkrácená. A taky by lidi asi byli vykulení, kdyby měli zaparkovat auto a jít si postavit stan do kempu v tom dešti pěšky.

Prostě ten déšt nám to hoodně pokazil, ale s tim nic nenaděláš.

PS: v roce 2008 jsme s pořadateli museli ještě absolvovat po srazu dvě odpoledne úklidu a rovnání rozbahněné a rozježděné plochy. Takže, krumpáče, lopaty, hrábě a traktor s válcem. Letos to bohužel absolvujeme znovu. Obviňovat z toho ale nikoho nemužeš ... pouze jak píše Boobika, když pak vidíš někoho, jak si z toho dělá autokrosovou trať , tak tě to nasere. Lukáš se bohužel neovládnul ... no nic :?
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4

Odpovědět