BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
- Jan Kučera
Spooky-0987 píše:. . . . nikde jsme nezapadli ale hodně lidí jo, hlavně třebas magicc . . . ale byla dobrá podívaná . . .
Jsem si na erzetě vylepšil gumy (který už předtím nebyli nic moc) a e39 je prostě asi těžká a nechtěla vůbec ale vůbec v tom blátě jet. Všichni si mysleli, že jsem zabrzdil, ale já měl přiadenej plyn
Děkuju všem zúčastněným na mém vyprošťování, a těm mrdkám, co je šla moje přítulkyně poprosit o pomoc a oni si nechtěli ušpinit botičky přeju, aby se jim stalo něco podobnýho a řešili to jen se svou přítelkyní, která neřídí
Naposledy upravil(a) magiccc dne 08. 08. 2010 18:15, celkem upraveno 1 x.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
DíkyALA E30 píše:S takovim nářadím je to asi radost.A 1flek za nej třícu,tam nejni co dodat.Nebejt mokro tak bys viděl oslintanej kruh kolem Mka.(asi nejen ode mě)Je to prostě skvost.Na to se dá koukat 25h denně.Ahoj a gratulace. PS:chraň tě pánbůh jí ublížit.!!!!Fikux píše:Díky organizátorům za pěkně připravenej srazMoc jsme si ho užili ... zachlastali jsme, zajezdili si, pokecali s fajn lidma, tak co víc si přát. A umístění na bedně mě moc potěšilo, hlavně obhajoba druhého místa na rzetce
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Presne tak cesta do Děčína byla dost dobraeuromen píše:nádhera sraz, bohužel jsme museli odject kvůli vyhlášení potop na Děčínsku (málem jsme nedojeli, ještě že BMW jsou tak ochotní se brodit) a už se těším na příští rok
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pekna akce, poacasko na prd, to samo nikdo neovlivni, ale pro me perfektni akce, aspon to nebyla tak megalomanska akce, a bylo to "jako driv" skoro rodinnej podnik
jen pro organizatory-myslim ze jeden pytlik na odpadky /auto je docela malo, my meli svoje, takze pohoda, ale proste to co jsme dostali nam moc nestacilo a bohuzel to bylo po sraze i videt, zkuste se zamyslet a aspon se snazit hazet odpadky na jednu hromadu a ne jen odhodit to co vam "od huby odpadne" na zem a nechat to tam lezet, jinak dneska rano krasny pocasi, a cesta dom absolutne v pohode, uz se tesim na dalsi rocnik
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
no sraz jakž takž, byl sem tam vcelku k ničemu, stálo mě to hlasivky a iluze o tom, kdo jezdí na srazy.
1) pokud je zakaz ježdění po 22.h po RWY znamená to opravdu zákaz, a ne že budu v noci řvát na 3 jedince - jeden se aspon přišel ráno omluvit....
2) Budho ty vole, jak můžeš zabloudit z letiště když obě cesty tě dovedou na dalnici
1) pokud je zakaz ježdění po 22.h po RWY znamená to opravdu zákaz, a ne že budu v noci řvát na 3 jedince - jeden se aspon přišel ráno omluvit....
2) Budho ty vole, jak můžeš zabloudit z letiště když obě cesty tě dovedou na dalnici
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Akce se postupně vybrušuje jako diamant, tentokrát opravdu nebylo co vytknout, všechno připravený, naplánovaný, promyšlený a běželo jak má.
Částečně to mohlo bejt daný menší účastí, ale to je těžko říct, každopádně díky všem, kteří se na akci podíleli.
Částečně to mohlo bejt daný menší účastí, ale to je těžko říct, každopádně díky všem, kteří se na akci podíleli.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Mnohokráte díky organizátorum za bezproblémové zvládnutí celé akce, vše bylo jak být mělo. byl to muj prvni BIG a pokud se do teto šílené akce pustíte i na přesrok tak určitě nebyl poslední. věřím že počasí se příště vyvede a bude vše ještě o 100% lepší. - cestou domů (jeli jsme už v sobotu večer nakonec protože jsme měli dost mokre spacaky a lezla na nas angina) jsem jel sice rychle, ale citlivě a jediný ádrenalinový okmžik nastal tady Loc: 49°42'30.03"N, 16°59'0.545"E když jsem na dvjku polechtall plyn více než bylo na cestě plné vody záhodo a otočil se skoro na mísě o 180°.
rád jsem zase viděl mnohé pátele, doufak jsme že poznám i další, ale vv tom dešti se to celé nějak nedalo... - tímto se všem, se kterýma jsem měl domluvenou schůzku, ale nenavštívil je omlouvám a věřím že se sejdem za lepších klimatických podmínek
no a na závěr si neodpustím uvést pár věcí které se mi nelíbily (neříkam kdo za dané věci může, jen konstatuju že se mi nelíbiy)
- auta která bezdůvodně orala travnatou plochu (zvláště jedna e30 v kombajnu ix si z toho udělala rallyecrossovou trať),
lidi co si ve 4 ráno testujou subwoofer v autě a vykotly ho tak že spící okolí nadskakuje pu metru vysoko
lidi kteří nejsou po sobě při odjedu uklidit tábořiště (chapu že děsně pršelo a balilo se narychlo, ale vzit pytel a hodit ho do popelnice snad už nikoho nezabije)
a eště jedna otázka Najdeme někde my, kteří nebyli u vyhlašování výsledků, tyto někde na netu?
rád jsem zase viděl mnohé pátele, doufak jsme že poznám i další, ale vv tom dešti se to celé nějak nedalo... - tímto se všem, se kterýma jsem měl domluvenou schůzku, ale nenavštívil je omlouvám a věřím že se sejdem za lepších klimatických podmínek
no a na závěr si neodpustím uvést pár věcí které se mi nelíbily (neříkam kdo za dané věci může, jen konstatuju že se mi nelíbiy)
- auta která bezdůvodně orala travnatou plochu (zvláště jedna e30 v kombajnu ix si z toho udělala rallyecrossovou trať),
lidi co si ve 4 ráno testujou subwoofer v autě a vykotly ho tak že spící okolí nadskakuje pu metru vysoko
lidi kteří nejsou po sobě při odjedu uklidit tábořiště (chapu že děsně pršelo a balilo se narychlo, ale vzit pytel a hodit ho do popelnice snad už nikoho nezabije)
a eště jedna otázka Najdeme někde my, kteří nebyli u vyhlašování výsledků, tyto někde na netu?
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 08. 08. 2010 15:48, celkem upraveno 2 x.
taky diky bylo to fajn. jen me mrzi ze v tech chcankach sem ani ty auta vsecky neobhlid a uz vubec ne ze bych s nekym pokecal :/
http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA
Organizátorům dávám za 1*...Počasí stálo za hov..... Ale díky.... Celkem jsem i čuměl na "disciplínu" všech zůčastněných (žádné zběsilé nedovolené ježdění apod...).... Doufám, že to vydrží i do dalších ročníků...
EX:LADA,E28 520 3x,Now: E28 528, E30 325 Cabrio and....Hell maker coming soon....later....E34 525tds Touring and E53 4,4i
YEEY
Jo a ten chamurapi má teda iso...
3M3 Team Olomouc
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**
Bohyn the dumbass, Česnek the crazyass & Denda the niceass
http://www.youtube.com/user/smokenmon
318isf 318is 316i **isF-18 in progress**