Dekuji ti za odpoved Fx.Pokud to budes mit moznost takto do budoucna zkombinovat budu se hlasit jako tvuj dalsi zajemce.Fx píše:Rendis: Pár lidí si to bralo, bohužel už si nepamatuju nicky.
Ahoj, prozatím ne, ale plánuju to.Kala píše:Ahoj je mozne u tebe objednat krom tohoto DO aj serva na predni dvere a viko kufru?
BMW klíče s DO centrálu E28/E30/34/36/38 atd.
Re: central
Re: central
..mám toto DO od "Fx" namontované asi 2 měsíce a maká to úplně bezvadně..ani týpek co dělá klíče neměl problém udělat kopie na ty planžety..nejdřív jsem si říkal že bych ty planžety mohl z toho DO vyndat ale dal jsem mu to vcelku a bez problémů..vím že 2měsíce není zatim dost dlouhá doba ale zatim teda rozhodně doporučuji!! ..díky.
Jednotka je za kastlíkem, ale problém je imobilizér. Výměna jednotky je v pohodě, je to otázka pár drátů - jen záleží, zda máš auto do, nebo od 9/94 kvůli typu jednotky.Smah píše:máte to někdo v e36 určitě ano prosim o info ohledně kde se přesně nachází jednotka?mam origo dalku v autě akorát nemám klíč(jen pro hotelovou službu)
díky za info popřípadě jak náročná je vymněna te jednotky.
díky za info
E39 535i sedan
Re: Planžety
Planžety jsou součástí sady, tedy v ceně.franc.bmw píše:Planžety jsou v ceně ? Nebo si je musím sehnat.
E39 535i sedan
Ano, je.Kif píše:na E36, DO r.v. 97....bylo by?
mám zájem,poslal bys me pls navoda?
polacek.mila@email.cz.
diky moc

E39 535i sedan
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nepletu, Fx má teď dovolenou. Ale objednej si to přes jeho eshop na www.dolej-olej.cz , stejně to bude chtít kvůli přehlednosti. A máš tam i info o dopravěKif píše:ahoj prosímtě, jakým způsobem to posíláš a jakou formou vyžaduješ platbu?měl bych zajem o ten jeden DO na E36 r.v 97 diky