treba to nekomu pomuze.. je me jedno co kdo si o tom mysli, tak me neobtezujte komentarema jaka je to prasecina a podobne.

Tak asi tak...extreme píše:Nevim jestli to nekomu pomuze nebo spis jestli to tu nekoho vubec zajima... ale tak me to nic neudela. Folie je draha jako svina.. nekde kolem 1000,- za m2 zalezi na vyrobci... delam s ni obcas kdyz to nekdo chce. Je nekolik vyrobcu o ruznej kvalitach a ruznejch vlastnostech 3m nabizi max siri 132cm x navin role... osobne radsi oracal.. nicmene cena je nekde od 4500 - 6000,- se zalakovanim za predni kapotu... folie je udajne vyrobena pro pouziti bez laku ale pod lakem vydrzi vic a vypada to lepe... da se polepit hodne veci, podminka je hladkej povrch.. vice mene i po povrchove uprave polepite interierove plasty...
treba to nekomu pomuze.. je me jedno co kdo si o tom mysli, tak me neobtezujte komentarema jaka je to prasecina a podobne.dekuji... Kdyby nekoho zajimaly nejake detaily pokud budu vedet nebo jsem s tim osobne prisel do styku tak napisu po sz.