Pište prosím pouze SZ

A především jen vážní zájemci

Na odpovědi typu "a já nevím, jestli si pro to přijedu" atd, nebudu ani odpovídat! Na řešení bezvýznamných věcí opravdu nemám čas!!!
Seznam tady budu průběžně obnovovat... Rozměrnější věci nikam nebudu posílat, možný je pouze osobní odběr a to buďto na Opavsku, nebo Zlatohorsku, jelikož mám "auto" v Jeseníkách!Drobnosti, pošlu klidně poštou na dobírku. Prostě záleží na domluvě... Stejně tak ceny, vše dohodou...
Takže pokud máte zájem o cokoliv z auta, pište, můžu nafotit díly dle přání, ale spíše o víkendech až se dostanu do Jeseníků.
Jinak věci jsou trochu zasviněné, nemám čas všechno umývat a pucovat ať to na fotkách vypadá jako funglovka...

Interiér: světle-béžová "kůže/koženka", Stav celkem v pohodě, jen řidičova sedačka nedrží nahoře a má v sobě dírky a je prosezená, nicméně mému zadku to po celých víc jak 5 let bylo i příjemný

ostatní věci, tapecíry, zadní sedačky- stav- viz fotky... na fotkách to je místy špinavé, lozil mi po tom můj pes a teď se na to práší na půdě, umývat to už nehodlám...

M3 křídlo s nastavitelnou lištou: otřesy, mrazy a sníh s ním udělaly svoje, má v sobě z vrchu dírku po šroubku, který projel skrz, nějak jsem tehda chytil nervy a narval tam vruty mimo díry bo se protáčely a třepalo se to... ale pokud si s tím někdo pohraje, tak to bude zase pecka... (na krajích přesahuje kufr!)

přední spojler Lumma: stav- ujde, zažil si pár škrábanců, šutříků atd... viz fotky... je hodně zasviněný od bahna...

Ostatní bordel: plasty, dekly, páčky, knoflíky atd, prostě co se v tříce nachází...

Repráky: stav dobrý, jen krytky jsou trošku pomačkaný... hrajou krásně, ale jelikož mám všude hudbu dobře zařízenou, mám je k ničemu... značka, stav, tech.údaje viz fotky...