ma nekdo zkusenosti s reolikama vacky, hydrostelu, sprchy atd??
kde to koupit tak aby to neco vydrzelo a nestalo to ranec a co vsechno vymenit kdyz to porad klepe jako svina?
vacka a spol.
vacka a spol.
když musíš, tak ..... BMW
Re: vacka a spol.
Muzu Ti jenom rict, ze ja bych do toho nesel, ser na to a priplat si za novydarkeye píše:ma nekdo zkusenosti s reolikama vacky, hydrostelu, sprchy atd??
kde to koupit tak aby to neco vydrzelo a nestalo to ranec a co vsechno vymenit kdyz to porad klepe jako svina?

Re: vacka a spol.
no nekdo mi nabizel celej motor i se zarukou za 12000,-Ace píše:Muzu Ti jenom rict, ze ja bych do toho nesel, ser na to a priplat si za novy
myslis ze nema smysl davat to dohromady? kdybych mel na novy auto tak tady asi nejsem

co jinyho by to jeste mohlo bejt? (viz tema: prosiiiim mam 2 problemy)
diky
Tlak oleje je taky dulezitej, ale v tomhle pripade jsem myslel KOMPRESNI TLAK ve valcich. Staci vyndat svicku, dat misto ni merak, vyndat rele pal. cerpadla, aby Ti to nedavalo benal, a otocit klickem, zmerit, pak dalsi valec atd.darkeye píše:no vsichni to tvrdej, ale nevim jestli je to pro ne typicky ze nekdy mlatej a nekdy ne, was ist das "aftermarket"? bohuzel nejsem zas az tak zasvecenej do tyhle problematiky, takze nepoznam jestli jsou vacka a vahadla dobry
myslis tlak oleje?
Pokud das hydraulicka zdvihatka ventilu nova, nemuzou klapat - zastudena, zatepla, furt jsou tichy, drzej tlak oleje. Pokud klapou i novy, resil bych tlak oleje. Co ta trubka - sprchovani vacky? Mas ji cistou?
Jinak "Aftermarket" je druhovyroba tzn. nemas tam logo BMW ale nejakyho jinyho vyrobce. U nekterych dilu se jedna o naprosto identickou vec, jenom tam neni to logo. Elit, Stangl, Kelly - druhovyroba.

to mereni tim pristrojem je bezna zalezitost nebo musim do bmw? olej to prej strika normalne tak jak by melo (mi tvrdil mechanik) a prej to cvaka protoze to neni natlakovany. prej to cvaka do ty doby nez se to natlakuje - pochopim pri startu, ale ne treba po 100 km na dalnici
zase kdyby to byla spatna vacka tak to klepe porad a ne jenom nekdy ne???
muze se treba nejakym zpusobem prubezne zasirat olejovy cerpadlo? prej se taky muzou ucpavat "nejaky" kanalky karbonsracem, protoze prej pokazdy cvaka jen 1 hydrostav a priste zase jinej
vim je to porad nejaky "prej" ale pisu to co slysim a vubec je to takhle naprd pokud to clovek nevidi
mas treba nejakej postup v jakym poradi co zjistovat a menit??
zkousel sem ti psat emila, ale neprosel, porad dodavas ty dily?
P.S. koukal jsem na kelly a v ceniku vubec dily do motoru nemaj - aspon na netu
diky za trpelivost, auta me bavej a rad bych se do toho dostal, jen neznam nikoho kdo by se tomu se mnou venoval
zase kdyby to byla spatna vacka tak to klepe porad a ne jenom nekdy ne???
muze se treba nejakym zpusobem prubezne zasirat olejovy cerpadlo? prej se taky muzou ucpavat "nejaky" kanalky karbonsracem, protoze prej pokazdy cvaka jen 1 hydrostav a priste zase jinej
vim je to porad nejaky "prej" ale pisu to co slysim a vubec je to takhle naprd pokud to clovek nevidi
mas treba nejakej postup v jakym poradi co zjistovat a menit??
zkousel sem ti psat emila, ale neprosel, porad dodavas ty dily?
P.S. koukal jsem na kelly a v ceniku vubec dily do motoru nemaj - aspon na netu
diky za trpelivost, auta me bavej a rad bych se do toho dostal, jen neznam nikoho kdo by se tomu se mnou venoval