zelenej bazmek na budíky a dekl prostoru baterky
zelenej bazmek na budíky a dekl prostoru baterky
Koupím ten štekr do budíků co je na fotce, zapojuje se do něj tacho signál pro tempomat. Taky bych potřeboval dekl prostoru baterky do tříci co má baterku v kufru.

Ano budou, ale pokud budes chtit nekdy v budoucnu napr. tempomat tak budes mit smulu (BMW jiz novy nedoda) a bude nutne vytahnout kabilek rucne... Ja bych z ruky nedaval.Lopatta píše:Fungovat budou normálně, je to jen patice na vyvedení signálu.DVORIS píše:Ten zelenej bazmek mám na budíkách v autě,kdyby jsi nesehnal jinde tak se ozvi,dvakrát se mi z auta demontovat nechtějí-budou po demontáži budíky fungovat dále jak mají?
Mam jeste asi 4 z ruznych vraku a uz neprodavam dal.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
No tak počkám jak se pan lopatta vyjádříVasa píše:Ano budou, ale pokud budes chtit nekdy v budoucnu napr. tempomat tak budes mit smulu (BMW jiz novy nedoda) a bude nutne vytahnout kabilek rucne... Ja bych z ruky nedaval.Lopatta píše:Fungovat budou normálně, je to jen patice na vyvedení signálu.DVORIS píše:Ten zelenej bazmek mám na budíkách v autě,kdyby jsi nesehnal jinde tak se ozvi,dvakrát se mi z auta demontovat nechtějí-budou po demontáži budíky fungovat dále jak mají?
Mam jeste asi 4 z ruznych vraku a uz neprodavam dal.
Ne jestli je o ně zájem tak více po SZ.