grilovačkobraní
grilovačkobraní
tak příští pátek, někde v praze, bud strahov nebo zličín. ženy, vínko, zpěv... ahlavně pivo
- iCeClimber
Je možný, že bych k tomu mohl propůjčit moji zahradu v Horoměřicích, jestli by to mělo být ke konci tohohle týdne. Rodiče by snad měli někam odjíždět, tak bych měl volnej bejvák a dalo by se tu i přespat. Zahrada nijak moc veliká, ale v pohodě. Zjistim, kdy by měli rodiče odjíždět a jestli vůbec a dám vědět.
E30 320i 87' Zinnoberrot
- iCeClimber
- Dieter Bonrath
- iCeClimber
Já bych to udělal tak,že by si každý přinesl svoje pivko
Nooo a to maso to nevím jak to udělat.Jedině,že to někdo kupí a pak se mu to zaplatí.Ale to zas není přesně jisté kdo přijede.Noo to maso musíme náko vymyslet.
Ale to pivko bych takhle udělal.Ale jak to bude s chlazením??A nebo jak to říkal párek samo chladící soudeček

Tak hoši nevím jestli přijedu.BMW se rozhodlo,že mě začne srát.Začal mi vrzat přední levej tlumič a to,že jako fest.Je to pěkně hnusnej zvuk.Takže nevím no
Na nové není,protože bych rovno chtěl vyměnit i horní uložení a pod.
achjo .Jinak néé jen opít párka,ale i já bych se rád opil
ale asi z toho nic pro mě nebudee 

- iCeClimber
vole hovno vole pro tebe dojedu!!!Hans-18 píše:Tak hoši nevím jestli přijedu.BMW se rozhodlo,že mě začne srát.Začal mi vrzat přední levej tlumič a to,že jako fest.Je to pěkně hnusnej zvuk.Takže nevím no![]()
![]()
Na nové není,protože bych rovno chtěl vyměnit i horní uložení a pod.
achjo .Jinak néé jen opít párka,ale i já bych se rád opil
![]()
![]()
ale asi z toho nic pro mě nebudee