max max
ja s tebou souhlasim o tom zadna...musi bejt rad. Jen mam pocit ze zrovna ty obcas jdes hodne tvrde. A lidem tipu tuzing a letni gumy v zime se muzem bud smat a nebo jim dat ban. To ale nemeni nic na principu
To ze by to BOOSt nikdy nenapsal tak jak to bylo podany od tohodle umelce je jedna vec. Nic mene myslim ze BOOSt na to jakej je vzor tady mnoha z nas taky nekde zacinal a mel obcas kiks...
To ze by to BOOSt nikdy nenapsal tak jak to bylo podany od tohodle umelce je jedna vec. Nic mene myslim ze BOOSt na to jakej je vzor tady mnoha z nas taky nekde zacinal a mel obcas kiks...
Souhlas, co se týče těch brzd, který se opět zvrhly v to, jak ušetřit pár stokorun za trubky náhradou od škodovky, tak to samé téma s těmahle supadupa nápadama tu bylo doslová pár týdnů zpět, kde to Max max zhodnotil naprosto jasně.douby píše:nepamatuju se na nejakou zbytecnou narazku od maxe.
maxi delas to dobre a kazdy kdo ma trochu rozumu tak si toho vsimne.
@gg325i:
Pan Gg pak přijde s tím samým a ještě tomu dá korunu, že by zadní brzdy odstranil... No jasný, proč to vlastně nedělaj automobilky už z výroby v rámci ušetření nákladů, vždyť je to tak jednoduchý a bezpečný, viď...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
to mate jedno, nechme to bejt. Nezastal jsem se pana GS a nebmel to bejt utok proti maxovi:-)WilD píše:Souhlas, co se týče těch brzd, který se opět zvrhly v to, jak ušetřit pár stokorun za trubky náhradou od škodovky, tak to samé téma s těmahle supadupa nápadama tu bylo doslová pár týdnů zpět, kde to Max max zhodnotil naprosto jasně.douby píše:nepamatuju se na nejakou zbytecnou narazku od maxe.
maxi delas to dobre a kazdy kdo ma trochu rozumu tak si toho vsimne.
@gg325i:
Pan Gg pak přijde s tím samým a ještě tomu dá korunu, že by zadní brzdy odstranil... No jasný, proč to vlastně nedělaj automobilky už z výroby v rámci ušetření nákladů, vždyť je to tak jednoduchý a bezpečný, viď...A vůbec, to na to ježdění nepotřebuješ žádný brzdy, to zvládneš ten kilometr do práce jen s ručkou, ne? Nepochopím, jak se můžeš kvůli tomu, že to Max zavčasu locknul, tak strašně ohánět...
Re: ...
ano tu SZ sem mackovi napsat mohl. ale to je jedine v cem s tebou ted spuhlasim a priklanim se na stranu PARKA. zbytecne tvrdej. ale to je tvoje vec, kdyz ti nevadi ze vypadas egoisticky. uz je ty jednoslovne odpovedi typu: FAQ, blbec zamceno atd... nicmene to je jedno. s behem fora jako takovym jsem spokojenej, jenom kdyz uz se toto tema otevrelo, dovolil sem si taky vyjadrit sve pocity. tebe maxi neznam a treba ses OK, ale tady na me pusobis trochu neurvale. a jeste k tomu napr. BOOStovi (nic osobniho, ale jinej nick me zrovna nenapad), dost se tady soudi podle jmena... to co napise ostrileny clen s x prispevky zastinuje bibly a stejne vyjadreni "novacka" byva zapovezeno.Max-Max píše:to co si ty potreboval puvodne, bylo zodpovezeno ve FAQ. Pokud bys nebyl linej, napises SZ s dotazem na Macka jako na autora navodu repase a nemusis zakladat dalsi urazenej topic. Nazyvas-li cteni a uklizeni techto sracek jako uzivani si "moci", tak prijmi prosim me uprimne politovani tve ctene osobnosti.Petulka píše:treba taky zbytecne: servo-t81066.html
a v tom co mi to naslo tusim od macka, stejne to info co sem potreboval nebylo uplne... holt nekdo si tu "moc" musi uzivat
odkaz pro vsechny - nemusim, nemuzu a nechci byt s kazdym "kamarad", mate-li s tim problem, nebo je vam zamceno neco, co je reseno jinde, je to vase vec.
e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
hele, nesoulasim s tim, co pises, ale je to tvuj nazor... nicmene zkus se na to divat i takhle - denne ti prijde tak 20 SZ, z toho cca 15 je naka pitomost, stiznost nebo zadost, se kterou stejne nic nemuzu delat.... ani pro mne nema den 36 hodin, abych vse stihnul, tohle nedelam za prachy a tudiz neco mne zivit musi... to "neco" mi taky zabira cas...proto musim byt strucnej, coz je nekdy chapano jako arogance a egoismus, s tim ale neudelam nic.... takze kazdej si udelejme nazor jakej chceme.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Brzdy na zadku jsou fakt k hovnu, to máš pravdu.aula píše:To je pravda, říká se že zhruba 80% odbrzdí předek.Gg325i píše:... jak rikam, brzdi predek a v nehorsim pripade mam rucku a nerike mi ze to neubrzdis...
Vůbec bych je tam nedával.
A jistě se najde i dost dalších zbytečných dílů, třeba diferák je úplně nanic.
Některý auta ho ani nemaj a na BMW ho má správnej borec zavařenej...

nerikam ze sou k hovnu ale kyz nejsou,tak nejsouVenca píše:Brzdy na zadku jsou fakt k hovnu, to máš pravdu.aula píše:To je pravda, říká se že zhruba 80% odbrzdí předek.Gg325i píše:... jak rikam, brzdi predek a v nehorsim pripade mam rucku a nerike mi ze to neubrzdis...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Poho, prostě nejsou, jako nepotřebná věc k prdu.Gg325i píše:nerikam ze sou k hovnu ale kyz nejsou,tak nejsouVenca píše:Brzdy na zadku jsou fakt k hovnu, to máš pravdu.
Jsou i káry bez převodovky, diferáku, místo volantu joystick, tak jaký násilí.
Nač bazírovat na přiblblých předpisech či technickým stavu, to je pro blbce.
Nic není nemožný, v době kdy stromy rostou z kapot...

NO COMENTVenca píše:Poho, prostě nejsou, jako nepotřebná věc k prdu.Gg325i píše:nerikam ze sou k hovnu ale kyz nejsou,tak nejsouVenca píše:Brzdy na zadku jsou fakt k hovnu, to máš pravdu.
Jsou i káry bez převodovky, diferáku, místo volantu joystick, tak jaký násilí.
Nač bazírovat na přiblblých předpisech či technickým stavu, to je pro blbce.
Nic není nemožný, v době kdy stromy rostou z kapot...