Chci se zeptat, cvakli mě v belgii stacionárním radarem, jel jsem autem z půjčovny a do AVISu přišla pokuta. Takže ty to poslali BE policii že sem řídil já i s adresou. A chci se zeptat, nevíte někdo jak pak řeší BE policie? Protože Avisu jsem omylem zadal jinou adresu (spletl jsem se v číslu popisném na firmu, a je tam moje jméno a ne firma) A jak to pak řeší BE když to pošle, považuje to za doručené nebo ne? Nebo se jim to vrátí že sem nedohledatelný?
Díky.
Pokuta za rychlost - Belgie
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Pokuta za rychlost - Belgie
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Body si vubec kontrolovat nemusi... maximalne bodové konto v belgii.-) ja bych se toho nebal.... maximalne ti prijde postou pokutav eurrech a pocet punktu a to zaplatis a je to...Venelin píše:Jestli se to tam řeší jako tady u nás, tak se na cizince vyserouza 3 měsíce si zkontroluj na poště kolik máš bodů a uvidíš no
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
Takhle u nas bych se taky nebal. Ale venku - konkretne v zemi kde se ti to stalo uz je to o hubu. Znamyho chytli na motorce v Madarsku. Po prvnim dopise v ty jejich slatanine se pul roku nic nedelo. Pak prisel stos papiru, ze prekladatel by mel na tyden prace. Vykaslal se na to a vypada to, ze O.K., ale asi uz do Madarska nepojede