Prodám svou třícu

..je to sedan, diamantschwarz metallic, motor m10b18(cca před měsícem výměna motoru,motor koupen v auto štangl se zárukou

) měněny oleje,nové svíčky,nový rozdělovač,vzduchový filtr,z výbavy má servo,el.zrcátka,manuál šíbr,centrál-alarm DO, vnitřek v černé kůži sedadla e36,sportovní volant,plasty seidler(nárazníky,prahy),folie,snížený atd.atd., proinvestováno hooodně a myslím že je to jedna z těch pěknějších e30, aspon jsem se o toto snažil...mouchy a kosmetické vady samozřejmě jsou...koroze levého prahu vepředu, chycené kostky a dírka v podlaze kufru..píši vše tak jak je...fotky jsou tady
http://www.facebook.com/home.php?#!/alb ... 740&ref=pb (kdyby je sem někdo přímo vložil byl bych vděčen), kola mám dvě sady(obě na foto), borbet 7,5x16 s pěknými pneu michelin a 17ky s luxusními pneu..jedny si nechám dle výběru kol se hne cena samozřejmě..to je tak vše co mě napadá, případné dotazy a připomínky rád zodpovím, bud tady(ale moc tady nejsem,to pro ty netrpělivé jedince) nebo na telefonu 731 939 175..v případě solidního jednání netrvám na přepisu..na všem se dá domluvit..cenu bych si představoval 22-24tis dle kol...myslím že mouchy má ovšem za tu cenu je to krasavec...