ma vase BMW nickname????
- Night.chimera
ma vase BMW nickname????
ptam jestli maj vase auta vubec nejaky jmena  ja tomu svemu pokladu rikam"Joe Black"je cely cerny ma cerny ledvinky folie v oknech,zadni lampy a barva Diamantschwarz jeste chybej cerny svetla hihi mejte me za blazna ale pro me neni auto jen spotrebni zbozi pro me je to osobnost a pred mym Joe Blackem mam respekt obcas se spatne vyspi obcas jede dobre

520i E34 M50 pekne auto 

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: ma vase BMW nickname????
Tak s tim musim jen souhlasit mam to hozeny stejne a obcas kdyz ho prohrabnu nebo trosku(hodne) blbnu tak ho i pohladim na pristrojovce a rikam mu prominNight.chimera píše:pro me neni auto jen spotrebni zbozi pro me je to osobnost

mlada je dycky hotova
 mlada je dycky hotova  
 No a stema jmenama je to u nas podobny ten 1 zlatej pro nas s mladou byl "zlaticko" at uz podle barvy a nebo podle stavu proste neschnilej kus a za rok a pul co jsme ho meli zadna zavada (kupni cena 25000,-)
 ale pak jsem z nej udelal totalku ja cura......k
 ale pak jsem z nej udelal totalku ja cura......k  tet co mame cerny tak je to "blekac" nebo proste "bawik". Koktavka je "mazel"
  tet co mame cerny tak je to "blekac" nebo proste "bawik". Koktavka je "mazel"  nase prvni auto tak asi proto a treti kus BMW jeste nema jmeno je cerstve adoptovanej
 nase prvni auto tak asi proto a treti kus BMW jeste nema jmeno je cerstve adoptovanej   takze hledame nicka
  takze hledame nicka  ale jinak jsem normalni chlapec
 ale jinak jsem normalni chlapec 
Tak to ja kdyz sem mel e30 kombika tak se mu rikalo bud Baden- ale to se pak nejak rozsirilo i na ostatni Badeny, anebo Stribrnak - bohuzel sem z nej taky udelal totalku  , pak sem mel e21 a to byl taky stribrnak . A v soucasny situaci mam Citrona BX na praci a tomu se prezdiva Rudej Dabel pac se to jmenuje Citroen BX 19RD Break a kamos ma taky BX - tomu se zas rika Stribrnej Srsen - myslim, ze v BX klubu by na nas byli hrdy
, pak sem mel e21 a to byl taky stribrnak . A v soucasny situaci mam Citrona BX na praci a tomu se prezdiva Rudej Dabel pac se to jmenuje Citroen BX 19RD Break a kamos ma taky BX - tomu se zas rika Stribrnej Srsen - myslim, ze v BX klubu by na nas byli hrdy   skoda jen ze ja sem Bavorakysta a on Mercedesar
 skoda jen ze ja sem Bavorakysta a on Mercedesar   ,Ted se tomu smeju ale nekdy je to spis k
 ,Ted se tomu smeju ale nekdy je to spis k   , nebo
 , nebo 

, pak sem mel e21 a to byl taky stribrnak . A v soucasny situaci mam Citrona BX na praci a tomu se prezdiva Rudej Dabel pac se to jmenuje Citroen BX 19RD Break a kamos ma taky BX - tomu se zas rika Stribrnej Srsen - myslim, ze v BX klubu by na nas byli hrdy
, pak sem mel e21 a to byl taky stribrnak . A v soucasny situaci mam Citrona BX na praci a tomu se prezdiva Rudej Dabel pac se to jmenuje Citroen BX 19RD Break a kamos ma taky BX - tomu se zas rika Stribrnej Srsen - myslim, ze v BX klubu by na nas byli hrdy   skoda jen ze ja sem Bavorakysta a on Mercedesar
 skoda jen ze ja sem Bavorakysta a on Mercedesar   ,Ted se tomu smeju ale nekdy je to spis k
 ,Ted se tomu smeju ale nekdy je to spis k   , nebo
 , nebo 
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,  535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
						 535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30- Night.chimera
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
 Nick? A kdo ma kazdy rok vymyslet nove jmeno?
  Nick? A kdo ma kazdy rok vymyslet nove jmeno?  
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
- Night.chimera
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- 
				Venca.
tak moje mamka zase říká všem mejm autum jednoduše: plechárnaVenca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
"To tady bude ten > PŘÍŠERNEJ NĚMECKEJ TRATAR < strašit pořád???"
A nick jsem vzmej3let nemusel...

a je zasadně proti vlastnění takovejch starejch pleček...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
						pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Lol, ja moji matku driv vozil svoji feldou a kdyz jsem privezl karminrota, tak ji to proti felde prislo "takovy bytelny"DC píše:tak moje mamka zase říká všem mejm autum jednoduše: plechárnaVenca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
A nick jsem vzmej3let nemusel...
a je zasadně proti vlastnění takovejch starejch pleček...

E39 535i sedan
						- 
				Venca.
Otec po pár kilometrech řízení prohlásil taky cosi o bytelnosti a poctivý německý práci.Venca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
A nick jsem vymejšlet nemusel...
Nějakou dobu generálkoval převodovky ZF, takže ví o co jde.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A já myslel,že jsem fakt blázen,když si s nim povídám.Jsem rád,že nejsem.....a nebo je nás víc.Ale žádnej fajn nick nemůžu vymyslet.Jinak když jsem přišel před tejdnem za mladou a sdělil jí nápad,že by jsme si ho mohli nechat natisknout na A3-A2 a nechat zarámovat do obýváku,tak taky kroutila hlavou.Nevim co jí vadí  

)) - stejne je to moje bawco
)) - stejne je to moje bawco