Už zase??? proč to prostě nepostavíš do garáže a nepočkáš na lepší časy???? nech se vyšetřitDC píše:moji E30 za 40 kKč na plecháčích se zimákama anebo za 50 na kolech, který tam jsou teď aktuálně - 9x16 Azevy "A" sport s novejma pneu vzadu a 60% vepředu
info a fotky na http://bmw.zpevak.net/blau.htm
koupil jsem za 29, proinvestováno kolem 70
motoricky perfektní
P: E30 325i
Re: P: E30 325i
member of zewl crew
jo na psychiatrii jsem objednanej uz davnoMao píše:Už zase??? proč to prostě nepostavíš do garáže a nepočkáš na lepší časy???? nech se vyšetřitDC píše:moji E30 za 40 kKč na plecháčích se zimákama anebo za 50 na kolech, který tam jsou teď aktuálně - 9x16 Azevy "A" sport s novejma pneu vzadu a 60% vepředu
motoricky perfektní![]()
auto prostě bude muset z domu - budu studovat, kupuju byt, zařízení a to stojí hafo moc peněz, takže asi tak
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
-
Venca.J
ty wole, já to asi nepochopim, píšeš že auto prodáváš kvůli penězům, koupil jsi ho zhruba stejně jako já tzn. únor za 30, do teď jsi do toho nasypal 70 takže jsi v tom za sto papouchů a za 50 prodáváš....to je ztráta 50 K za 6 měsíců......cca 8 K měsíčně. opravdu jseš si jistej že je to dobrej nápad??? co že to jdeš studovat??? snad ne ekonomku???DC píše:jo na psychiatrii jsem objednanej uz davnoMao píše:Už zase??? proč to prostě nepostavíš do garáže a nepočkáš na lepší časy???? nech se vyšetřitDC píše:moji E30 za 40 kKč na plecháčích se zimákama anebo za 50 na kolech, který tam jsou teď aktuálně - 9x16 Azevy "A" sport s novejma pneu vzadu a 60% vepředu
motoricky perfektní![]()
auto prostě bude muset z domu - budu studovat, kupuju byt, zařízení a to stojí hafo moc peněz, takže asi tak
member of zewl crew
nechci rejpat ale podle me bude pes zakopanej jinde...priznej barvu
mozna se to bude hur prodavat ale alespon nebudes muset cist OT prispevky....
tak kde a co je zrezlyho, zhnilyho? kdyz jsi tam narval 70 tak to nebude o prachach ale o tom ze se ti nechce vrat dalsi prachy do takovyho auta...
skola je fakt blbej argument...
to je muj nazor...
tak kde a co je zrezlyho, zhnilyho? kdyz jsi tam narval 70 tak to nebude o prachach ale o tom ze se ti nechce vrat dalsi prachy do takovyho auta...
to je muj nazor...

cena je taková z důvodu, že na tý stránce, kde mam prezentaci auta jsou dole červeně napsaný další potřebný opravy...GeRoX píše:nechci rejpat ale podle me bude pes zakopanej jinde...priznej barvumozna se to bude hur prodavat ale alespon nebudes muset cist OT prispevky....
![]()
tak kde a co je zrezlyho, zhnilyho? kdyz jsi tam narval 70 tak to nebude o prachach ale o tom ze se ti nechce vrat dalsi prachy do takovyho auta...skola je fakt blbej argument...
![]()
![]()
to je muj nazor...
a důvod prodeje, případná výhodnost je snad moje věc - prostě potřebuju prachy jinde...
Docent Chocholoušek BMW světa...
-
Návštěvník
-
Návštěvník
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
:-(
Potřebuju prodat tu svou sierra, pak bych do tohohle skočil hned. Hned. Sierra, je naprosto super stavu.. Nevím, proč ji nikdo nechce.. Máš to hezký a kdyby se mi povedlo prodat to, VEMU TO.. Jenže před zimou to nejde a nejde..