BMW klub v Mohelnici

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
paca

Příspěvek od paca » 06. 09. 2004 16:37

To Lopolo: My jsme tam přijeli v sobotu před polednem, akorát když odvážely nabořenou M5, takže nálada pod psa, půlka osazenstva spala a než jsme se rozkoukali, tak jsme tam zbyli pouze my. Pšéna vyzvěděl, že spanilá jízda se uskuteční okolo třetí. Jeli jsme na oběd, ve městě jsme potkali Zejva a Nikitu, poobědvali, přijeli okolo třetí do areálu, jenže tam ještě nikdo z vás nebyl a ke všemu nasadil korunu správce, který se tam na nás obořil, že jsme mu vnoci zbourali přístřešek a pokud do půlhodiny nevyklidíme autocamp, tak na nás pošle policii. Tak se nediv Huskovi, že je trochu vytočenej. Spanilá jízda byla v pohodě.

darmon

Příspěvek od darmon » 06. 09. 2004 17:23

ja jel z lopolem ze zlina a jednou jsme na dalnici jeli dokonce sto padesat

skautik

Příspěvek od skautik » 06. 09. 2004 17:30

darmon píše:ja jel z lopolem ze zlina a jednou jsme na dalnici jeli dokonce sto padesat
vazne?

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 06. 09. 2004 17:45

paca píše:To Lopolo: My jsme tam přijeli v sobotu před polednem, akorát když odvážely nabořenou M5, takže nálada pod psa, půlka osazenstva spala a než jsme se rozkoukali, tak jsme tam zbyli pouze my. Pšéna vyzvěděl, že spanilá jízda se uskuteční okolo třetí. Jeli jsme na oběd, ve městě jsme potkali Zejva a Nikitu, poobědvali, přijeli okolo třetí do areálu, jenže tam ještě nikdo z vás nebyl a ke všemu nasadil korunu správce, který se tam na nás obořil, že jsme mu vnoci zbourali přístřešek a pokud do půlhodiny nevyklidíme autocamp, tak na nás pošle policii. Tak se nediv Huskovi, že je trochu vytočenej. Spanilá jízda byla v pohodě.
řekl bych, že půlka osazenstva nespala, protože snad všichni byly na nohách, nebudu rozepisovat proč
Jelo se na oběd (jíst se prostě musí), bohužel v místní restauraci udělat pár obědů trvalo 3h a to beze srandy. Po návratu se díky nepředvídaným okolnostem muselo trochu improvizovat, ale vše se celkem rychle vyřešilo a jela se spanilá jízda, která byla gut a večer zase pokec atd atd.
Do příště by to chtělo plochu na vyblbnutí, napíše se časovej program a bude to úplně bez chyby a snad budou spokojeni už všichni :wink: .
Ti co to pojali jako celovíkendovou akci, těm se líbilo moc.

Leni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leni » 06. 09. 2004 20:01

skautik píše:
darmon píše:ja jel z lopolem ze zlina a jednou jsme na dalnici jeli dokonce sto padesat
vazne?
:lol: :lol: :lol:

Leni
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leni » 06. 09. 2004 20:08

Huska píše:Tak kluci co jste nejeli tak jste dobře udělali.
Jakoukoli organizaci by jste hledali marně, pořád se na něco čekalo. Bordel a neukázněné chování při spanilé jízdě ukazuje tyto srazy v očích veřejnosti ve špatném světle.
Nebýt několika lidí co udržovalo dobrou pohodu ( kolona z Brna a pár dalších) by stál tento sraz úplně za ...... Jsou to mé subjektivní pocity, ale rozhodně na žádný další sraz bez vypsaného programu nejedu :evil:
Musim rict, ze me takhle a i dalsi tvoje reakce hodne prekvapily :shock:

M3maniac

Příspěvek od M3maniac » 06. 09. 2004 20:46

Leni píše:
Jakoukoli organizaci by jste hledali marně, pořád se na něco čekalo. Bordel a neukázněné chování při spanilé jízdě ukazuje tyto srazy v očích veřejnosti ve špatném světle.
Nebýt několika lidí co udržovalo dobrou pohodu ( kolona z Brna a pár dalších) by stál tento sraz úplně za ...... Jsou to mé subjektivní pocity, ale rozhodně na žádný další sraz bez vypsaného programu nejedu :evil:
Mě taky :( když jsi dělal srazík ty tak myslím,že nikdo nic nekritizoval myslím.... ´´učast byla tak pětinová.Když jsem Ti řek můj nápad o spanilé jízdě do Štenberka (trať Ecce Homo,jeden z nejúznávanějších kopců) tak si mi řek,že se ti zdá,že je to zbytečně daleko (cca 25-30km) :? v tu chvíli se ještě vůbec nevědělo,že se tam pojede do kempu.Jako kdyby mě M-powerovej bůh vyslišel :D a nikdo nenamítal,že by to bylo daleko... teda aspoň jsem neslyšel.No a co se týče Lopolova předjíždění či co nemůžu hodnotit,neviděl jsem ale Lopolo jezdí myslím rozumně... mi se nezdálo že by jel někdo obzvlášť nebezpečně...
M3 (e46) Hartge :-)

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 07. 09. 2004 08:42

M3maniac píše:
Leni píše:
Mě taky :( když jsi dělal srazík ty tak myslím,že nikdo nic nekritizoval myslím.... ´´učast byla tak pětinová.Když jsem Ti řek můj nápad o spanilé jízdě do Štenberka (trať Ecce Homo,jeden z nejúznávanějších kopců) tak si mi řek,že se ti zdá,že je to zbytečně daleko (cca 25-30km) :? v tu chvíli se ještě vůbec nevědělo,že se tam pojede do kempu.Jako kdyby mě M-powerovej bůh vyslišel :D a nikdo nenamítal,že by to bylo daleko... teda aspoň jsem neslyšel.No a co se týče Lopolova předjíždění či co nemůžu hodnotit,neviděl jsem ale Lopolo jezdí myslím rozumně... mi se nezdálo že by jel někdo obzvlášť nebezpečně...
Vzhledem k okolnostem které nastaly tak stěhování do Šternberka byla jediná dobrá volba a i cesta kudy se jelo byla perfektní, ale Ty jsi jel vepředu a neviděl jsi co co se dělo v zadu. Že se kluci předjížděli to mi nevadí, ale kdyby do toho nezapojili cizí účastníky silničního provozu. Kdyby byla nějaká rezevace do restaurace apod...
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 07. 09. 2004 12:42

Anonymous píše:...Ti co to pojali jako celovíkendovou akci, těm se líbilo moc.
Presne tak. Vsichni vedeli ze se jede DO CAMPU, ze je to staticky debatni sraz. Nakonec byl vice akcni nez by se dalo cekat, o humoru ani nepisu (obed byl sice dlouhy ale o to veselejsi, mrzi me neucast na veceri :-()
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

Bomba

Příspěvek od Bomba » 08. 09. 2004 21:29

No teda Husko, co to ctu?? Lopolo jezdi jak prase to je jasne, hlavne je mi lito te pani, co malem zahodila vytuneneho Žigulíka do pole.

skautik

Příspěvek od skautik » 09. 09. 2004 14:22

Huska píše:
M3maniac píše:
Leni píše: Musim rict, ze me takhle a i dalsi tvoje reakce hodne prekvapily :shock:
Vzhledem k okolnostem které nastaly tak stěhování do Šternberka byla jediná dobrá volba a i cesta kudy se jelo byla perfektní, ale Ty jsi jel vepředu a neviděl jsi co co se dělo v zadu. Že se kluci předjížděli to mi nevadí, ale kdyby do toho nezapojili cizí účastníky silničního provozu. Kdyby byla nějaká rezevace do restaurace apod...
ze jeste rejpu, pro kolik lidi mela byt ta rezervace? pro 80? tobychom takhle zavreli celou hospodu a nakonec by se nam tam sjelo 15 lidi... vis jak to chodi

proste priste se to musi resit jinak, bud jen a pouze komorni sraz (pokec) nebo BMW sraz bez rozdilu klubu apod.

ja si jsem vsech vytek vedom, takze priste to bude vypadat trosku jinak.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 09. 09. 2004 14:24

skautik píše:
Huska píše:
M3maniac píše: Mě taky :( když jsi dělal srazík ty tak myslím,že nikdo nic nekritizoval myslím.... ´´učast byla tak pětinová.Když jsem Ti řek můj nápad o spanilé jízdě do Štenberka (trať Ecce Homo,jeden z nejúznávanějších kopců) tak si mi řek,že se ti zdá,že je to zbytečně daleko (cca 25-30km) :? v tu chvíli se ještě vůbec nevědělo,že se tam pojede do kempu.Jako kdyby mě M-powerovej bůh vyslišel :D a nikdo nenamítal,že by to bylo daleko... teda aspoň jsem neslyšel.No a co se týče Lopolova předjíždění či co nemůžu hodnotit,neviděl jsem ale Lopolo jezdí myslím rozumně... mi se nezdálo že by jel někdo obzvlášť nebezpečně...
ze jeste rejpu, pro kolik lidi mela byt ta rezervace? pro 80? tobychom takhle zavreli celou hospodu a nakonec by se nam tam sjelo 15 lidi... vis jak to chodi

proste priste se to musi resit jinak, bud jen a pouze komorni sraz (pokec) nebo BMW sraz bez rozdilu klubu. Kde si sice v klidu s nikym nepokeces, ale vsechny necim zabavis (sprinty, slalom, strip nebo co ja vim jeste)

ja si jsem vsech vytek vedom, takze priste to bude vypadat trosku jinak.

POL

Příspěvek od POL » 09. 09. 2004 20:42

Mozna pojedu jesi to stihnu - zitra se uvidi

Zdrahy

Příspěvek od Zdrahy » 13. 10. 2004 22:20

Tak si to tady procitam a vidim to jednoznacne, nejedu nikam na sraz kde bude neco organizovat huska, byl jsem na jednom a stacilo me, kdyz jsme se potom bavili s klukama otom, ze jsme vecer parili, stal tam huskuv kamos a poslouchal nas, potom hodil asi echo huskovi a HUSKA se to doslechl a rekl vetu :

Kdybych vedel ze jste vcera pily tak bych vas z tohoto srazu vyhodil....
Jako co si otom mam myslet, nikdo nebyl opily, pili jsme vecer a na sraz jsme dolitli rano asi tak v 10... Nejsem magor jezdit opilej...

navic, co se tyce ohledne organizace.... Hozene PET lahve na zemi, to byl teda slalom, kdyz foukl vetr, petky se pohnuly :-) JAKO GOOD,

na druhej sraz jsem radeji ani nejel, 1.nemel jsem karu, 2.ani slinu

CURIS
...
Obrázek

Odpovědět