Po více než 6ti letech jsem se rozhodl, že prodám svojeho mazla. Jedná se o BMW E30 325i Touring, M20 171PS, r.v.88, alpinweise (bílá) na 15" ala Alpina. Seriový stav. Prodávám ho, protože mám další dvě auta která využívám denně. Báwo už mi to víc než rok víceméně stojí a tím pádem není důvod ho už dál držet. Za poslední rok a půl jsem s ním najel 3tis km a z toho většinu najednou na dovolené v Chorvatsku.
Výbava: malý BC, elektrická zrcátka, manuál střešní okno, odnímatelné tažné zařízení, samosvorný diferenciál, servo z E36 (strmější chod), tempomat (nazapojen ale komplet), subwofer se zesilovačem, originál sportovní sedačky (řidičova má dva malé kazy). Autorádio s CD je vyndané aby nežralo baterii a přidám ho k autu.
Stav: Kastle je velmi pěkná, učitě se na ní dá spolehnout. Nějaké drobné kazy se samozřejmě najdou. Auto je pravidelně udžované a korunou se na něm nešetřilo. Před časem jsem dělal komplet repasi podvozku, včetně hlavních silentbloků nápravnice. Před cca rokem a půl jsem měnil baterii 74Ah, výfuk, chladič (za větší s diesla), vodní pumpu, rozvody, kotouče + komplet ruční brzdu a spoustu další drobností jako svíčky atd. Od té doby jsem toho kromě dovolené už moc nenajezdil, protože jsem si pořídil nové auto. Spotřeba je 9,5l/100km, přes 11l jsem se nikdy nedostal ani když jsem jel hodně svižně.
Vady: Drobné vady na laku. Občas zarezonuje asi kryt výfuku a některé z čidel obložení je asi špatné. Ve velkém vedru se ozívá servo pumpa, ale tu mám připravenou, takže jí dám k autu. Já už nemám čas ani důvod opravy řešit, takže proto je auto za cenu jakou je.
Celkově atraktivní, svižné a spolehlivé auto.
Cena 37000kč, dohoda možná. Nechci výměnu a pod.
K vidění kousek od Úval u Prahy (Praha východ).
Tel: 608 516 409 begin_of_the_skype_highlighting 608 516 409 end_of_the_skype_highlighting
mail: rseemann(zavináč)centrum.cz
foto: