Řízení bez řidičáku DOTAZ..;
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!!
Auto jsem ukradla takže máma na přestupkovou nejdehyry píše:proč nemůže?

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
protože osoba blízká mu je na prd.. majitel vozidla je známej aniž by ho musel uvádět..evidence vozidel přecihyry píše:proč nemůže?

jo hochu.. krádeží si to jen pěkně zavaříš...to ti ho raději pujčila.. a musela vědět že nesplňuješ podmínky pro řízení, takže ani ona se z toho moc nevykroutí
dočasný konec BMW 

- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
Re: !!
ty jsi HOLKA ?318ikasnar píše:Auto jsem ukradla takže máma na přestupkovou nejdehyry píše:proč nemůže?
tel:737845718 (OO=()()=OO)
Re: !!
nee to řiká jeho máma, že ho ukradlaE30PEPACABRIO píše:ty jsi HOLKA ?318ikasnar píše:Auto jsem ukradla takže máma na přestupkovou nejdehyry píše:proč nemůže?

Chlapi já se divim, že tady pořád všichni Kasnarovi žerete to co sem píše
Dyť je to pořád, že řídil bez řidičáku, že ho chytili, že mamince naboural Mergla když machroval u benzínky atd atd.. no a pokaždý je z toho téma na několik stránek kde mu všichni na jednu stranu raděj, na druhou říkaj jakej je kokot že leze za volant a tak pořád nekonečně dokola jak u blbejch
Vsadim se, že z těch zážitků co sem napsal tak se stala max. tak pětina a to ještě buhví jestli.. působí to na mě tak, že kluk se prostě doma nudí a má prdel z toho jak sem cokoliv napíše a celý forum je z toho na nohou..
Nebo sem Kasnare hoď fotky z toho jak jsi Mergla nabořil a oskenuj to předvolání (samozřejmě osobní údaje zcenzuruj), pak ti začnu věřit..

Dyť je to pořád, že řídil bez řidičáku, že ho chytili, že mamince naboural Mergla když machroval u benzínky atd atd.. no a pokaždý je z toho téma na několik stránek kde mu všichni na jednu stranu raděj, na druhou říkaj jakej je kokot že leze za volant a tak pořád nekonečně dokola jak u blbejch

Vsadim se, že z těch zážitků co sem napsal tak se stala max. tak pětina a to ještě buhví jestli.. působí to na mě tak, že kluk se prostě doma nudí a má prdel z toho jak sem cokoliv napíše a celý forum je z toho na nohou..
Nebo sem Kasnare hoď fotky z toho jak jsi Mergla nabořil a oskenuj to předvolání (samozřejmě osobní údaje zcenzuruj), pak ti začnu věřit..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!
Jak chceš oskenujuAlbert píše:Chlapi já se divim, že tady pořád všichni Kasnarovi žerete to co sem píše![]()
Dyť je to pořád, že řídil bez řidičáku, že ho chytili, že mamince naboural Mergla když machroval u benzínky atd atd.. no a pokaždý je z toho téma na několik stránek kde mu všichni na jednu stranu raděj, na druhou říkaj jakej je kokot že leze za volant a tak pořád nekonečně dokola jak u blbejch![]()

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Re: !
Tak jsme oba dva zavislý n aautech no....leštíme mejemeMíšánek píše:Tak v tom případě ste se vy dva blbečci asi museli hodně dlouho hledat, co?318ikasnar píše:Jinak mámě jsem nenaboural MERGLA já ae TERRY

WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
... a bouráme. Jo hoši, zkrátka ste zuppa tým318ikasnar píše:Tak jsme oba dva zavislý n aautech no....leštíme mejeme...Míšánek píše:Tak v tom případě ste se vy dva blbečci asi museli hodně dlouho hledat, co?318ikasnar píše:Jinak mámě jsem nenaboural MERGLA já ae TERRY

No smoke, no fun...

- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
už?318ikasnar píše:Jak chceš oskenujuJe tam SPZ a typ auta
Jinak mámě jsem nenaboural MERGLA já ae TERRY

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Až přijdu domu nafotím to ...swaczynad píše:už?318ikasnar píše:Jak chceš oskenujuJe tam SPZ a typ auta
Jinak mámě jsem nenaboural MERGLA já ae TERRY
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů